KWASYO 6 Tăvi de Alimentare Deshidrator de Fructe Mașină de Uscare uscatoare Pentru Legume, Fructe Uscate, Carne de Uscare Mașină Inoxidabil Ste

Produs nou

403.02lei

-51%

839.61lei

In stoc

999 Produse

Lista de dorinte

Etichete: carne conservată de uscare, industriale, dispozitive de deshidratare, , uscător de salata, dehydrator foaie de silicon, led uscător de, gatiti carne, cupa uscător de, bonsai fructe, blender mijia, uscator legume metal.

produs informații: Tensiune: 110V/220V / 50Hz Putere: 400W Greutate: 5.3 Kg de Operare Nivel de zgomot: 30-50dB Material: Alimente Grad 304 din Oțel Inoxidabil Tavă: 6 cuve Material: Alimente Grad 304 din Oțel Inoxidabil Panou de comanda: Touch Comutator de Control al Temperaturii: 30°C la 90°C Timer Setare: de la 0 la 24 ore Caracteristici: ⭐ Sistemul de Răcire: Acest aparat are un 400 watt putere de încălzire echipate cu un spate montate pe orizontală a fluxului de aer Deshidratare ventilator de sistem.

⭐ Mai Hranitoare, mai Bine decât la Cuptor: aparatul este uscat și deshidratat, Se va bloca în minerale și vitamine în produsele alimentare.

⭐ De Economisire a energiei, Consumul Redus: Se poate rapid și ușor uscat, toate tipurile de legume, fructe, ierburi, carne, pește și creveți, pâine, ciuperci și altele.

⭐ LED Smart Panou de Operare: puteți stabilirea uscare timer este de la 0 la 24 de ore și ajustate 30 de minute/Ori.Setarea Temperaturii de la 30 ° c la 90 ° c, pentru a regla diferența de temperatură la fiecare 5 ℃, mai bine temperatura de uscare.

⭐ Din clasa alimentare 304 din oțel inoxidabil , este rezistent la căldură, anti-rugină și ușor de curățat.

⭐ Oprire automată atunci când cronometrul este de făcut. ⭐ Orizontală sistem de flux de aer cu un ventilator generează în concordanță uscare de căldură de-a lungul spațiu de uscare .

⭐ 6-povestea armat tăvi permite să se usuce mai multe alimente rapid și ușor.

⭐ Aer cald Sistemul de Circulație:-ușor De a intra inelar de admisie a aerului de încălzire lovituri de alimentare a vântului, echipamente de generare de energie, de uscare uniform pe fiecare etaj, și rapid de uscare de produse alimentare pentru a proteja în continuare gustul natural al alimentelor.

⭐ Mare pentru uscare ierburi, pâine cu stafide, iaurt, legume, fructe, carne, pește .Dacă aveți un animal mic în casa ta, acest uscător de alimentare va oferi delicioase de hrana uscata pentru animale de companie, sănătos și sigur.

Pachetul Include: 1 x Alimente Dehydrator 1 x Tavă din Oțel Inoxidabil 6 x Plasă din Oțel Inoxidabil Foi 1 x Manual de Utilizare

Detalii Produs De Transport Maritim 1.Timp de preparare: avem nevoie de 2-7 zile lucrătoare pentru a pregăti element pentru transport. 2. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.Despre Taxe Vamale, în mod Normal, vom scrie un preț scăzut în parcelă, și declare ca un cadou, dar vă rugăm să știu că există încă unele taxe vamale (nu se intampla foarte des, dar exista).Este în afara controlului nostru, nu putem garanta că nu există nici o taxă.Dacă există o taxă la vamă, că taxele trebuie să fie permite de partea ta.Ne cerem scuze pentru orice neplăcere acest lucru poate provoca.Notă: Dacă alegeți o opțiune de transport gratuit, coletul va fi livrate direct acasă doar o dată sau o va trimite la oficiul poștal local, atunci ai nevoie să ia numărul de urmărire și ID-ul personal pentru a colecta elementele.Va vom informa imediat ce coletul a fost trimis afară.Dacă alegeți exprima de transport maritim, vă rugăm să nu uitați să lăsați numărul dvs. de telefon, acest lucru este necesar pentru a exprima de transport maritim.Feedback-ul 1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați un 5 stele feedback-ul pozitiv. 2. Dacă nu ești mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ.Va garantam ca vom 100% pentru a rezolva problema.Garanție: Dacă nu sunteți 100% mulțumit cu calitatea de achiziție din magazinul nostru, puteți reveni sau a face schimb de obiecte în termen de 30 de zile de la data livrate.Cerere: 1. Elementele primite în termen de 30 de zile de la data livrate. 2. Articolele primite neutilizate, nedeteriorat, în ambalajul original. 3. Taxă de retur trebuie să fie permite de către cumpărător.

Recipient Interior Material Din Oțel Inoxidabil
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Kwasyo
Putere 600W
Recipient Interior Strat Șase Straturi

Scrie o recenzie

KWASYO 6 Tăvi de Alimentare Deshidrator de Fructe Mașină de Uscare uscatoare Pentru Legume, Fructe Uscate, Carne de Uscare Mașină Inoxidabil Ste

KWASYO 6 Tăvi de Alimentare Deshidrator de Fructe Mașină de Uscare uscatoare Pentru Legume, Fructe Uscate, Carne de Uscare Mașină Inoxidabil Ste

Legate de