110V 60W/100W Lampă de Încălzire Rust-proof rezistent la Căldură Infraroșu Lampă Reflector Far-infraroșu Pelerin Lampă Spot Animal Lampă de Încălzire

Produs nou

15.24lei

-48%

29.32lei

In stoc

999 Produse

Lista de dorinte

Etichete: de gaze în infraroșu de încălzire din ceramică, lampă brooder, departe de căldură infraroșu terapie, acvariu platforma, faianta, reptile lampa uvb, căldură lampă infraroșu, cu halogen reflector, bec căldură, infra-roșu lampă.

110V 60W/100W amfibieni pasăre, reptilă șarpe lampă de încălzire lampă de încălzire

Puncte:

1、Încălzire și Sterilizare Funcții: lampă de încălzire poate oferi precis controlate de radiații de energie, poate fi încălzit și sterilizat, și are un efect de îngrijire a sănătății pe animale mici.

2、Largă de Funcții: infraroșu lampă reflector poate dilata locale vasele de sange, pentru a îmbunătăți circulația sângelui, pentru a îmbunătăți metabolismul tisular și de starea de nutriție, și de a spori functia imunitara.

3. cu Mult-Radiații infraroșii: Folosind departe-infraroșu radiații, lampă de încălzire poate produce rapid de căldură după alimentare.

4、Puternică Rezistență la Oxidare: îngroșat de sticlă are o puternică rezistență la oxidare și poate rezista la temperaturi ridicate fără a se rupe.

5. Easy pentru a Instala: universal E27 lampă titularului de ușor de instalat, rugină-dovada, rezistent la căldură, și are durată lungă de viață.

Caietul de sarcini:

Tensiune de alimentare: 110-130V 50 / 60Hz

Putere: 60W / 100W

L (Lumeni): 20lm

Principalul material: sticla

Dimensiune produs: despre 6.3 * 6.3 * 10.2 cm / 2.48 * 2.48 * 4.02 în

Ambalare accesoriu detaliu: becul lămpii * 1

Titularul de lampă caietul de sarcini: E27

Ajustare luminozitate: nu

Aplicabile la domeniul de aplicare: de încălzire și de izolare pentru șopârle, broaște țestoase și șerpi

Lista De Ambalare:

Lampă De Încălzire Bec*1

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sursa De Alimentare Alte
Tensiune
Watt 100W
Putere
L (Lumeni)
Material principal
Numărul De Model Lampă De Încălzire
Titularul de lampă caietul de sarcini

Scrie o recenzie

110V 60W/100W Lampă de Încălzire Rust-proof rezistent la Căldură Infraroșu Lampă Reflector Far-infraroșu Pelerin Lampă Spot Animal Lampă de Încălzire

110V 60W/100W Lampă de Încălzire Rust-proof rezistent la Căldură Infraroșu Lampă Reflector Far-infraroșu Pelerin Lampă Spot Animal Lampă de Încălzire

Legate de