Camera IP Wireless HD 1080P IR Wifi Impermeabil de Securitate de la Distanță Telefonul Mobil Built-in 6600mAh Baterie în aer liber, Solar, Camera

Produs nou

256.68lei

-29%

366.68lei

In stoc

999 Produse

Lista de dorinte

Etichete: protecție de securitate aparat de fotografiat, tptek camera ptz, baterie camera wifi, camera solare wifi, telefon android aparat de fotografiat extern, onvif, aplicatia foscam ip camera, lte solar, camera de securitate, lampă solară, camera wi fi gratuit.

Descriere:

Solar, Camera de Securitate Wireless de ansamblu

Aceasta camera de securitate wireless adoptă toate-coajă de metal, IP66 rezistent la apa de mare clasa, 6600mAh solar-alimentat de alimentare de la baterie, încărcare prin acoperire panou solar, fără cabluri, fără cabluri, fără întreținere, potrivit pentru toate tipurile de incomod pentru exterior, vile, comunitate, curte, iazuri, livezi, legume parcele, în aer liber animale de companie casă și așa mai departe. 130 de grade unghi larg și extrem de sensibil senzorul de mișcare PIR oferta Instantanee și aproape fără alarme false.Nici o mișcare umană poate aluneca fără preaviz dumneavoastră.Acesta va fi trezit la o dată când accesați camera video pentru live streaming sau când evenimente de mișcare sunt detectate.Chiar există o întrerupere în rețea, PIR alarmă în mod normal, poate fi declanșat și de înregistrare

Caracteristică:

Inteligent Și Fără Cabluri Necesare

Cea mai recentă dezvoltare de tehnologie de supraveghere: inteligenta, ușor de instalare și de auto-suficiență.Pune-l oriunde pe proprietatea ta, nici o putere de aprovizionare necesare.Acest sistem inteligent promovează proprietatea de monitorizare la un nou nivel.Instant video și audio fluxuri sunt accesate oricând și de oriunde.

Energia solară&de detectare a Mișcării

O zi de soare păstrează camera de funcționare timp de 5-6 zile.Această performanță de neegalat este realizat prin integrarea cu baterii, panouri solare și inteligent modul de așteptare.Atunci când dispozitivul mobil este detectat sau activat, imediat camera comută la modul de difuzare.

Dacă este detectată o mișcare, alerte imediate sunt primite.Atunci când dispozitivul mobil este detectat sau activat, imediat camera comută la modul de difuzare.

7650Ma Baterie si Stocare Internă

Construit în 7650Ma baterie, mult timp stangby.Baterie de rezervă de stocare, monitorizare, fără încărcare.Salvați o imagine și să se joace în bandă, puteți verifica trecutul stocate eveniment fotografii/clipuri video și așa mai departe prin APP, nu dor de fiecare moment.Gestiona memoria internă, care acceptă să modificați cardul de memorie în orice moment.Când TF card este completă, aceasta camera va suprascrie automat fostul imagini pentru a înregistra video.

Bună Performanță Și De La Distanță Contorlling

Rezistent la apă și moistureproof, se poate obține energie de lumină pentru a crește de viață a bateriei, chiar și în ploaie zi.Nu-ți face griji de vreme rea afară, la ușă.Suport de la distanță contorlling,puteți pune în aplicare monitorizarea oricând și oriunde.Instalare kituri includ astfel încât să puteți instala pe suprafete plane (pereți) sau a vă conecta la obiecte, cum ar fi copaci, baruri și conducte de camere.

Caietul de sarcini:

Senzor de imagine: 1/3 milioane de pixeli CMOS

Lentila: 3.6 MM Milioane de Lentile HD

Rezolutie: FHD 1080P, 2 milioane de pixeli

Frame Rate: 25 De Cadre

Baterie: 7650mAh baterie litiu-polimer

Alarmă inteligent: PIR Omului de Detectare a Temperaturii

Frecventa Wireless: 2.4 GHz IEEE 802.11 b/g/n( NU suporta 5GHz WIFI)

Lumina infrarosie: 8 lumina infrarosie, 850nm, distanța efectivă de 32Ft

Standard de Compresie Video: H. 264, suport pentru dual-cod fluxul

De stocare(NU sunt incluse): Suport Micro SD card de pana la 128GB

Intrare Audio: Built-in microfon

Ieșire Audio: Built-in difuzor

Zi și Noapte Modul de Conversie: IR Cut-Filtru Dublu Comutator Automat, până la 65ft

Vă rugăm să descărcați App "MICROSHARE" de la Android market sau App store.

Pachetul Inclus:

1 X Solar Power Camera IP

1 X Antenă

1 X Suport

2 X Suport șurub

4 X Cauciuc plug

4 X șuruburi de Lemn de cereale

1 X cablu de Alimentare

1 X Resetare pin

Note:

1.Prima dată când utilizați, vă rugăm să porniți camera de apăsat butonul de Alimentare timp de 8 secunde, apoi eliberați.Aparatul vă solicită bun venit pentru a utiliza'.Înainte de a configura prin APLICAȚIA, reseta camera în primul rând prin deținerea butonul de Resetare timp de 6~8 secunde, apoi eliberați.

2.Pentru siguranța în timpul transportului și depozitării, acest aparat foto este în low-battery.Vă rugăm să încărcați complet cu un 5V/2A adaptor de alimentare pentru 20 de ore.Vă rugăm să nu utilizați 5V/9V adaptive putere sau flash încărcare rapidă sursă în caz contrar se va arde echipamente de circuit, care rezultă în leziune.

3.Configurare dispozitiv este de succes, vă rugăm să setați PIR alarma la pe și urmați instrucțiunile de instalare de mai jos pentru a face PIR de alarmă în cel mai eficient unghi.Asigurați-vă că nu există bariere în fața obiectivului camerei.

A. Dacă vrei să pui camera pe masă plană, vă rog, puneți-l la o înălțime de 4,5 ~ 6 metri.

B. Dacă doriți să montați aparatul pe perete, vă rugăm să-l instalați la o înălțime de 8.2 ~ 10 metri.După repara, vă rugăm să reglați lentilele și păstrați-l în jos 15°~ 20°

C. PIR distanța de alarmă este de aproximativ 26 de metri după ce așezați camera în cel mai rezonabil unghi.

4.Pentru a oferi o experiență mai bună, APLICAȚIA va actualiza periodic.Pentru a obține detaliate și cele mai recente manual de utilizare, vă rugăm să verificați informații despre Produs >specificatii Tehnice parte în listă.

Rezoluție Orizontală Alte
Tip Camera Video
Caracteristici Speciale Impermeabil / Rezistent La Intemperii
Instalare Normal
Tehnologia Infraroșu
Numărul De Model S1
Lentila (mm) 3.6 mm
Capacitatea bateriei 7650mah
Sisteme De Operare Acceptate No
Sprijinit De Sisteme Mobile ios
Unghi De Vizualizare 120°
Ieșire Audio Alte
Interfață De Rețea Wi-Fi/802.11/b/g
Stil Camera Bullet
Nume De Brand INQMEGA
De Înaltă Definiție 1080P(Full-HD)
Alarma De Acțiune FTP Foto
Conectivitate Wifi
Alimentare -
Senzor De Brand Omnivision
Depozitare NICI unul
Senzor CMOS
Megapixeli 2MP

Scrie o recenzie

Camera IP Wireless HD 1080P IR Wifi Impermeabil de Securitate de la Distanță Telefonul Mobil Built-in 6600mAh Baterie în aer liber, Solar, Camera

Camera IP Wireless HD 1080P IR Wifi Impermeabil de Securitate de la Distanță Telefonul Mobil Built-in 6600mAh Baterie în aer liber, Solar, Camera

Legate de