Kemei KM-6512 Electric Nas Trimmer Pentru Barbati Frumusete de Urechi si de Nas Trimmer Pentru Nas Îndepărtarea Părului și Bărbați Nas Trimmer

Produs nou

33.03lei

In stoc

999 Produse

Lista de dorinte

Etichete: cortapelos nariz, slin linia pro li, nariz cortapelos, cortapelo nariz, trimmer pentru barbati, nas de ras, kemei de ras, trimmer nas, clipper, kemei nas trimmer.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; } Exterior deschidere îngustă

lavabil pentru igienă, de curățenie.

securitate mai mare, confortabil și în siguranță

design de lux, elegant forma

funcționare fără fir, design contemporan.

din oțel inoxidabil tunderea capului

Care este lavabil pentru igienă, curățare, cu Condiția lama Rotativ sistem cu un cuțit rotund acțiune care efectiv prea mare, parul din nas sau ureche perete, de Siguranță cap de con ghiduri părul în lama si protejeaza pielea de contactul direct.Personal profesionist aparat de ras, marele tovarăș de călătorie cu design ușor și forma elegantă, cea mai buna alegere de cadou pentru iubitul sau prietenii.

Brand: KEMEI

Model: KM-6512

Nume: aparat de tuns părul din Nas

Material: ABS

Dimensiune: 13.8 * 2.5 cm

Culoare: Negru

Tensiune de alimentare: 220-240V

Frecventa: 50Hz

Curățare: lama se spală

Putere: baterie-driven

Avertizare De Siguranță:

Nu continua dispozitivul într-o nară sau o ureche decât vârful îngust pe exterior lama de Asemenea, nu apăsați trimmer puternic în nas sau ureche.Nu încercați să scoateți dispozitivul dacă exterioare lama rama sau lama sunt deformate sau deteriorate, dacă se produc leziuni la nas sau ureche.Acest trimmer este conceput numai pentru tăierea nasului sau a urechii de păr.nu încercați să-l folosească în alte scopuri.lamele de precizie sunt fabricate.nu pot ei să excesiv de forță, de impact, etc.

Fara baterie

Conținutul Pachetului:

1 * mașină de tuns părul din Nas

1 * perie de curățare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Notă:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam ca stilul este același așa cum se arată în imagini, dar nu la fel de performanță în diferite organisme decât în model.

2. Compara detaliu dimensiuni cu a ta, pot exista diferențe de 2-4 cm din cauza măsurarea manuală de haine, datorită toate măsurile în cm și zece cm în cm 1 cm = 0.39 inch

Plata:

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.

2 Dacă nu puteți plăti imediat după închiderea licitației, așteptați câteva minute și încercați din nou.Plățile trebuie să fie finalizată în 3 zile.

Livrare:

1) Transport maritim la nivel Mondial (cu Excepția unor țări și APO / FPO)

DHL, UPS, TNT, FEDEX nevoie de 3 până la 7 zile, EMS durează 8 până la 12 zile.Poștale poșta nevoie de 2 până la 8 săptămâni.Dar toate depind de țara livrate.

2) timpul de tranzit de la serviciu este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

Feedback-ul:

1) Cumpărătorul devreme de confirmare va fi apreciat foarte mult după ce a primit elemente.

2) Deoarece comentariile dumneavoastră sunt foarte importante pentru dezvoltarea afacerii noastre, sincer vă invităm să ne lăsați un comentariu pozitiv dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.

3) să ne Contactați înainte de a părăsi un negativ sau neutru comentariu.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice problema.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Origine NC(de Origine)
Mărfuri De Certificare A Calității ce

Scrie o recenzie

Kemei KM-6512 Electric Nas Trimmer Pentru Barbati Frumusete de Urechi si de Nas Trimmer Pentru Nas Îndepărtarea Părului și Bărbați Nas Trimmer

Kemei KM-6512 Electric Nas Trimmer Pentru Barbati Frumusete de Urechi si de Nas Trimmer Pentru Nas Îndepărtarea Părului și Bărbați Nas Trimmer

Legate de