810BG 4/4 Dimensiunea Stil German Master Pernambuco BASS ARC Premium Alb Natural de Cal Bass Piese Accesorii

Produs nou

1 315.18lei

-30%

1 878.83lei

In stoc

999 Produse

Lista de dorinte

Etichete: hofner caverna bass, vingobow vioara, arcuș accesorii sapo, vioara thomastik, arc pentru contrabas, condroitina, vioara bass 4, profesionale vioara, păr de cal vioara, wild arc de păr.

Puternic, Greu și Bine Echilibrat

Vechi Pernambuco, Naturale Mogolia Păr de Cal, de Abanos cu Nichel Argint

Minunat Nivel De Master

Pentru arc, greutatea este de 135g, lungimea sa, fără șurub este de 70cm.Băț rotund este realizat din vechi Pernambuco din lemn cu densitatea în jur de 5500. O astfel de înaltă densitate stick numai pot fi selectate din 500 de Pernambuco bastoane.Fiind un hard arc, se poate oferi un răspuns rapid.E punctul de echilibru este de 22cm la capăt de băț.Este un loc perfect pentru tine de a controla arcul.Părul de cal este de la Mongolia la nivel de top în stare naturală.Broasca este fabricat de înaltă densitate de abanos.E montat cu real nichel și argint încrustat cu elegant Parizian ochii.Slide este bine selectat colorate mama de perla.Butonul este făcută de aceeași calitate abanos și montate cu real nichel argint, de asemenea,.Puteți vedea confortabil și texturate șopârlă de prindere, grațios lichidare prin pozele noastre.Toate piesele au fost profesional montat de maestrul manopera.

Acest lucru este un mare maestru German bass arc.E drept și bine echilibrat.Acesta vă va oferi un răspuns rapid și cald dulce ton.Prețul de arc cu aceeași calitate galeria arc ar trebui să fie în jurul valorii de USD800 în piață.

Arcul a fost făcută de către A. Q. SHEN, care are o bogată experiență și o reputație excelentă.El este foarte strictă pentru fiecare detaliu atunci când se face arc și tratează orice de munca lui ca pe copilul său piuare de dragoste.Arcuri lui sunt comandate de multe muzicale profesori și orchestre care sunt uimit de teribil ton.

Nici un motiv de restituire garanție

Suntem foarte de încredere cu arcul.Pentru orice motiv, doriți să-l întoarcă, trebuie doar să ne contactați în termen de 30 de zile după primirea

păr de cal Naturale Mongolia Păr De Cal
UPC 600682774277
Greutate Approx 135g
Lungime Approx 70cm (without screw)
broasca Abanos cu Nichel Argint
culoare Maro Inchis
MPN 20090930B200144
Nume De Brand VingoBow
Stick Ei bine uscate cu Aer Pernambuco
Utilizarea Bas, Vioară Utilizare
Numărul De Model 810BG
Dimensiune 4/4 German Bass Bow
Performanta Master

Scrie o recenzie

810BG 4/4 Dimensiunea Stil German Master Pernambuco BASS ARC Premium Alb Natural de Cal Bass Piese Accesorii

810BG 4/4 Dimensiunea Stil German Master Pernambuco BASS ARC Premium Alb Natural de Cal Bass Piese Accesorii

Legate de