5 în 1 B6 Efect Chitara Portabil Bluetooth cu Efect de Putere Indicator de Stare Chitara Transmițător fără Fir Receptor pentru Chitara

Produs nou

77.05lei

-23%

100.09lei

In stoc

999 Produse

Lista de dorinte

Etichete: sistem de chitară, încărcător wireless receptor, mcx, chitara wireless, gât chitara pentru chitare electrice, fender jack, portabil transmițător wireless de chitara, decorative statut, bass sistem wireless, bluetooth chitara.

B6 Efect Chitara Portabil 5 in 1 REV-VHOR-PAVILION-OVDR-WAH Bluetooth Efect cu Putere Indicator de Stare pentru Chitara Electrica

Caracteristici:

1. MODUL de buton se poate regla performanța efect de sunet, sunt "REV", "CHOR", "DRAPELUL", "OVDR", "WAH", corespunzătoare reverb, chorus, flanșă, suprasarcină și wah efecte de sunet, cu indicatori corespunzători de afișare.

2. Suport chitara sunet original de ieșire, eficiente atunci când toate cele de mai sus 5 efect luminile sunt stinse.

3. Suport Bluetooth primirea funcției, cu Bluetooth, indicator de stare, se poate conecta prin Bluetooth echipamente audio, intrare muzică de fundal, și experiența de performanță al trupei.

4. Push-pull comutator poate regla volumul de ieșire a instrumentului, astfel încât B6 poate adapta la diverse chitare de activ și pasiv camionete, și are o gamă largă de aplicații.

5. La ieșire folosește D3.5 soclu și-a construit în amplificator, care poate fi conectat la chitara difuzoare sau căști cu fir.

6. Sursa de alimentare: Built-in baterie cu litiu, cu USB port de încărcare, plin de viață a bateriei poate ajunge la mai mult de 8 ore; nu sunt corespunzătoare de încărcare, indicator de baterie descărcată.

Caietul de sarcini:

Material: Plastic ABS

Culoare: Rosu

Modul: 5 efecte de sunet moduri (reverberație-cor-flanșă-suprasarcină-wah)

Timp de incarcare: 1.5-2.5 h

Timp de așteptare: Mai mult de 8 ore

Capacitate baterie: 800mA baterie de litiu polimer

Intrare: Nici Unul

Ieșire: Căști, boxe

Funcția: 5 efecte de funcții, ieșire pentru căști functia Bluetooth funcția primit

Potrivit pentru instrumente muzicale: chitara Electrica, chitara electrica cu pickup, acooustic chitara, etc.

Produse de ambalare + accesorii: 1 efect, 1 3m lungime D3.5 cot la D6.35 cablu audio, 1 USB cablu de încărcare, gri, geanta, manual(6 tipuri de limbi) și caseta de culoare.

Certificare: American FCC, Europene CE, RoHS, Bluetooth BQB

Dimensiune: 123x43x20mm/4.84*1.69*0.79"

Net greutate: 41g

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Efect Chitara

1 Set X Accesorii

Tip Efecte
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model efect chitara

Scrie o recenzie

5 în 1 B6 Efect Chitara Portabil Bluetooth cu Efect de Putere Indicator de Stare Chitara Transmițător fără Fir Receptor pentru Chitara

5 în 1 B6 Efect Chitara Portabil Bluetooth cu Efect de Putere Indicator de Stare Chitara Transmițător fără Fir Receptor pentru Chitara

Legate de