Diamant de lux Curea Pentru Apple Watch Benzi 42mm 38mm Femei Brățară din Oțel Inoxidabil Curea Pentru iWatch Banda 40mm 44mm seria 5 4

Produs nou

43.32lei

-49%

86.63lei

In stoc

999 Produse

Lista de dorinte

Etichete: curea din otel inoxidabil balama, apple watch formatia diamant blink, apple watch band piel azul, apple watch trupa de elita accesorii, sport negru buclă, apple watch band lux crocodil, 20mm trupa ceas de lux, apple watch band 40mm lux, apple watch trupa de metal de argint, appl ceas trupa.

Caracteristici:

1.Premium din oțel inoxidabil, metal clasic benzi Perfect pentru toate modelele Apple Watch 38mm/42mm/40mm/44mm, Seria 1, Seria 2, Seria 3 , Seria 4, Seria 5,

2.Lustruirea perfectă de tehnologie, face suprafață mai netedă și strălucitoare.Toate cristalele sunt mână-încrustat sub un microscop.

3.Elegant slim trupa set cu strasuri.Doar suficient bling pentru a face foarte la modă.Face iwatch trupa arata ca o bijuterie.O opțiune de frumos pentru a purta apple watch cu rochii.Va aduce o mulțime de complimente

4.Rezistente La Coroziune.Material: Făcute de premium selectate 316L din oțel inoxidabil caracteristici de lux, noblete, eleganta si durabilitate.Artistic unic și Stil Casual face design curea mai frumos, luminos, lux, superb, rafinat și avansate.Te face să stea afară din mulțime.

5.UȘOR PENTRU a REDIMENSIONA: elimina pur și Simplu de pliere incuietoare cu mâna pentru a redimensiona trupa.Nici un instrument nu este necesar

Pachetul include:

1 x curea de Ceas (nu se includ ceas)

Feedback-ul

(A) Când sunteți mulțumit cu achiziția dvs., am sincer sper că ne veți da un feedback pozitiv.Din nou, noi vă va oferi feedback-ul pozitiv.

(B) Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați înainte de a depune un feedback neutru sau negativ.Vom răspunde la tine în termen de 24 de ore și de a lucra cu tine până când sunteți mulțumit.

Transport

În alegerea liberă logistica transportului de mărfuri în același timp, în diferite țări de aproape și de departe, logistica dată va fi diferit.Unele țări poate dura mai mult pentru a ajunge la ele, mai ales în Brazilia,America de Sud și Africa.

(1) Î: Când plătesc, Când nava de comanda mea?

O: în Termen de 24 de ore.

(2) Q: Cât timp voi primi pachetul, și ceea ce ar trebui să fac dacă nu-l primească?

A: în Funcție de țara dvs., Dacă nu ați primit peste 60 de zile, vă rugăm să ne contactați, vom interoga pachetului de logistică să-ți dau un răspuns satisfăcător.

(3) Q: în Cazul în care mărfurile au probleme de calitate, cum pot face?

A: vă Rugăm să ne contactați, vom rezolva această problemă.

Conform celor mai recente reglementari Post rus: cumpărători ruși, vă rugăm să completați numele complet și adresa completă, în scopul de a evita pachetul este returnat sau nu pot fi livrate.

În cazul în care cumpărătorul ar dori să știe detalii de transport de marfă, vă rugăm să ne contactați, vă vom oferi o alegere rezonabilă de transport.

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât salutat?

1.Pentru en-gros de client,vă vom oferi prețul cu ridicata și gratuit de transport maritim expres (de exemplu DHL,EMS,Fedex...) care timpul de livrare este de aproximativ 3-7 zile (cu Excepția cazului în zone îndepărtate).

2.Pentru picătură de transport maritim client,vă vom trimite bunuri pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pune nici informațiile noastre, în pachet.

Aici!Mulțumesc că ai venit, sper că vom avea cooperarea viitoare.

Culori argintiu/negru/Retro auriu/roz/rose gold
Dimensiunea 4 Pentru Apple Watch Band seria 3
Dimensiune Pentru Apple Watch Benzi de 40mm 44mm
Caracteristică Nobil, extravagant, elegant
starea Noi cu tag-uri
Dimensiunea 2 Pentru Apple Watch Band seria 2
Dimensiunea 3 Pentru Apple Watch Band seria 4
Compatibil Pentru Apple watch Seria 1 2 3 4
Trupa Tip De Material Din Oțel Inoxidabil
Trupa Lungime 20cm
Model Pentru Apple Watch Benzi 42mm 38mm
Dimensiunea 1 Pentru Apple Watch Band seria 1
Dimensiune 5 Pentru Apple Watch Band seria 5
Incuietoare Tip catarama de metal
Nume De Brand Beiziye
Numărul De Model Pentru apple watch 38mm/42mm/40mm/44mm

Scrie o recenzie

Diamant de lux Curea Pentru Apple Watch Benzi 42mm 38mm Femei Brățară din Oțel Inoxidabil Curea Pentru iWatch Banda 40mm 44mm seria 5 4

Diamant de lux Curea Pentru Apple Watch Benzi 42mm 38mm Femei Brățară din Oțel Inoxidabil Curea Pentru iWatch Banda 40mm 44mm seria 5 4

Legate de