Complet de Protecție Acoperă Canapea Funda Canapea Toate Anotimpurile Universal cu 4 Cleme pentru Camera de zi

Produs nou

28.08lei

-30%

40.14lei

In stoc

999 Produse

Lista de dorinte

Etichete: scurt huse de canapea, canapea, scaun king, protector canapea, acoperi canapea, set canapea de colt acoperă, în formă de l, canapea înveliș de design, american mobilier de lux, aer canapea, transparent huse de canapea.

Super Elastic Canapea Acoperi Funda Canapea extensibilă de Acoperire Culori Solide Toate Anotimpurile Universal Huse de Canapea pentru Camera de zi

Sfaturi înainte de a plasa o comanda:

Vă rugăm să fie remarcat faptul că ar trebui să măsoare canapea conform ghidul de mai jos și apoi selectați dimensiunea corectă în consecință, orice este necesar doar să fie liber să anunțați-mă, trimite-mi un mesaj sau lasa un mesaj.

';

Cum pentru a măsura canapea?

După măsură "a, B, C", puteți selecta dimensiunea "Un + 50 ~ 80cm", "B + 50 ~ 80cm", "C + 50~ 80cm", dacă nu știți cum să selectați, doar lăsați un mesaj după ce măsura canapea, ne va recomanda pentru tine.

În timp ce o canapea în formă de L, ar trebui să stea cu fața spre canapea și apoi, dacă "L forma" de canapea localiza la stânga de tine, atunci ar trebui să selectați SKU denumirea "partea Stângă", dacă "L forma" localizați în partea dreaptă de tine, atunci ar trebui să selectați SUK denumirea "Dreapta", indiferent de SKU "o parte" sau SKU "Dreapta" sunt doar pentru perioada de protecție a L "forma" nu pentru toată canapea, astfel încât în acest caz, aveți nevoie, de asemenea, să selectați alt tip de canapea capacul de altă parte de canapea potrivit canapea dimensiune.

Plata & Fecdback

Plățile

Acceptam plata prin Escrow sau alte metode de plată protejate prin Escrow.Plățile sunt de așteptat în termen de 3 zile de la data la licitație s-a încheiat.Ordin/Cecuri Personale/de Numerar nu vor fi acceptate.

FAQ

T1 Cum te pot contacta?

A1 puteți să ne contactați prin E-mail/TM, serviciul Nostru pentru clienți este disponibil în fiecare zi de lucru pentru un răspuns rapid la orice întrebare de la clientii nostri.

Q2 Cât Timp pot primi răspunsul dumneavoastră despre ancheta mea?

A2, în mod Normal, este nevoie de 24 de ore de afaceri pentru noi să se ocupe de toate întrebările de la clientii nostri.

T3 Dacă nu am primit bine, ce pot face?

A3 Dacă nu ați primit bunurile în 90 de zile va rugam sa ne contactati, va oferim o rambursare completă pentru tine, și vă rugăm să nu lăsați feedback-ul rău.Postul este în afara controlului nostru.

Feedback-ul

Ca un vânzător responsabil, scopul nostru este de 100% satisfacție a clienților.Apreciem Feedback-ul dvs. Pozitiv dacă sunteți mulțumit de tranzacție și produsul nostru.

Da instant feedback negativ sau neutru pentru orice nemulțumire, fără nici o comunicare nu este cel mai bun mod de a rezolva problema.Deci, pentru bunătatea ta, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, atunci când vă veți întâlni cu orice problemă.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva cât mai curând posibil.Vă mulțumesc foarte mult.

detail.1688.com/offer/582052758287.html?spm=a2615.7691456.autotrace-offerGeneral.22.318422247RFRV9

Cerere Acoperă canapea, canapea acoperi, camera de zi, în formă de l, canapea acoperi
Origine NC(de Origine)
Producție Canapea Prosop
Aplicabile Canapea Canapea Extensibilă
lavabil Detașabil și Lavabil
Stil Dantelă & Soft
Model Tip Solid
Numărul De Model canapea turn
Material Poliester
Potrivit Sezon Toate anotimpurile universal
Conținutul Canapea prosop, canapea pernă, față de pernă,
Nume De Brand EVERJOY
culoare 15 Culori ca imagini
Cadou Gratuit 4 clipuri pentru a ține canapea acoperi
model Simplu Vopsit
Dimensiune Multi size accordingly

Scrie o recenzie

Complet de Protecție Acoperă Canapea Funda Canapea Toate Anotimpurile Universal cu 4 Cleme pentru Camera de zi

Complet de Protecție Acoperă Canapea Funda Canapea Toate Anotimpurile Universal cu 4 Cleme pentru Camera de zi

Legate de