Plus Dimensiune M-4XL Bărbați Pantaloni de Marfă Gros de Iarna Cald Pantaloni Lungime Completă de Buzunar Multi Casual Militare Largi Tactice Pantaloni

Produs nou

128.01lei

-28%

177.81lei

In stoc

999 Produse

Lista de dorinte

Etichete: pantaloni tactică, tactic windstopper, cârlig nod instrument, mazerout iarna, lino print, nod instrument, pantaloni de iarna, role de cauciuc, linoleum, pantaloni pantaloni femei.

Plată 1.www.digitalmanohar.ro acceptă Visa,Boleto,MasterCard,Maestro Card de Debit,Western Union,Webmoney,QIWI și Transferul prin bănci.

2.Dacă aveți în continuare întrebări cu privire la plata, nu ezitați să ne contactați.De transport maritim 1.Vom trimite articole în termen de 2-3 zile după ce sistemul confirmă cumpărători de plată.

2.Costul de transport nu include taxe de import,cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

3.Va vom returna cumpărători în cazul în care cumpărătorii returnează elemente în termen de 15 zile de cumpărători primirea de articole pentru orice motiv.Cu toate acestea,cumpărătorii ar trebui să suporte întoarce de transport maritim de marfă și asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.

4.Produsele sunt expediate prin www.digitalmanohar.ro Standard de Transport maritim , www.digitalmanohar.ro Premium de Transport, ePacket,ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 15 la 35 de bussiness zile.Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori,aceasta poate dura până la 60 de zile lucrătoare. 5.Dacă doriți să obțineți elementul mai repede,vă rugăm să ne contactați pentru a plăti costurile suplimentare de transport, va putem oferi următoarele mai repede și mai ieftin de transport moduri:UPS,DHL,Fedex,TNT,DEPX,EMS.Prin aceste modalități, puteți obține elementul în termen de aproximativ 5-7 zile lucrătoare.Feedback-ul 1.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

2.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

pantaloni negru tactic pantaloni negru
tactic armata tactic pantaloni de armata
Tesatura Tip Postav
Se Potrivesc De Tip Vrac
Nume De Brand Asstseries
Fata Stil Apartament
Stil Stil Safari
Pantaloni barbati pantaloni barbati din bumbac
Barbati pantaloni sport Barbati pantaloni sport
Origine NC(de Origine)
Gen BĂRBAȚI
tactic pantaloni tactic pantaloni barbati
Grosime Fleece
Lungime Full Length
Material Spandex
Dimensiune talie(în țoli) 28 - 40
mens pantaloni de surf pantaloni largi pentru barbati
Tipul De Talie MID
culoare Negru, gri, verde de armata
Tip De Element Lungime Completă
Pantaloni Stil Pantaloni Harem
2020 tactice pantaloni 2020 tactice pantaloni
pantaloni barbati Pantaloni barbati
Dimensiune M. L. XL.2XL.3XL.4XL
pantaloni cargo militar argo pantaloni stil militar
Numărul De Model pantalon lino hombre
Decor Buzunare
Tip De Închidere Talie Elastic

Scrie o recenzie

Plus Dimensiune M-4XL Bărbați Pantaloni de Marfă Gros de Iarna Cald Pantaloni Lungime Completă de Buzunar Multi Casual Militare Largi Tactice Pantaloni

Plus Dimensiune M-4XL Bărbați Pantaloni de Marfă Gros de Iarna Cald Pantaloni Lungime Completă de Buzunar Multi Casual Militare Largi Tactice Pantaloni

Legate de