MAGENE S3+ Viteza Dual Senzor de Cadență ANT+ Biciclete Biciclete de Calculator Mount Titularului Pentru Garmin iGPSPORT Bryton Xoss Vitezometru Bicicleta

Produs nou

72.96lei

-48%

140.36lei

In stoc

999 Produse

Lista de dorinte

Etichete: bryton rider, rec muntele, bicicleta cadru curea, garmin muntele, cadans senzor magene, igsport igs20, suport central garmin, senzorul de cadență calculator, igpsport igs 620, ant farm.

MAGENE S3+ Viteza Dual Senzor de Cadență ANT+ Biciclete Biciclete de Calculator Mount Titularului Pentru Garmin iGPSPORT Bryton Xoss Vitezometru Bicicleta

De ce au nevoie de GPS kilometraj + viteza, cadenta si ritm cardiac monitor?

Viteza senzor de cadență pot asigura telefonul mobil sau GPS-ul cu cadență de date care nu se poate obține, ajutând șoferul să obțină o energie bună putere de ieșire raport, și pentru a evita pierderile de energie cauzate de prea rapid sau prea lent cadență.

Măsurarea ritmului cardiac permite să-și exercite fără a fi nevoie pentru a ghici stăpânirea dreptul de intensitate pentru a vă ajuta să vă atinge obiectivele în mod eficient și cu evitarea excesivă sau insuficientă exercițiu prin detectarea ritmului cardiac,este ușor pentru a verifica progresul și să demonstreze eforturile tale.

Aceste trei tipuri de informații sunt colectate în GPS kilometraj, care poate fi ușor numărate și partajate prin intermediul APP, cum ar Strava.

Make up for GPS kilometraj

Pentru că ambele telefoane mobile și GPS utilizarea calculatorului de poziționare GPS pentru a determina viteza, precizia lor este perturbat de eșantionare densitate și algoritmi.În caz de slab sau nici un semnal, senzorul de viteză va compensa în mod eficient pentru exactitatea datelor, care este un supliment bun pentru GPS cod de masă.

Vă rugăm să Rețineți pentru XOSS G Plus

1. Apăsați lung butonul din dreapta pentru a activa.

2. Apăsați butonul din stânga pentru a activa GPS

3. Obține un semnal GPS după pornire durează câteva minute

4. Apăsați lung butonul stânga și la dreapta în același timp, până când pictograma este lanterna, care indică G+ este în căutarea activă a senzorului de apropiere.

5. Dacă asocierea nu reușește, rezul va rămâne static, apăsați din nou butonul din dreapta, intra în interfața de setare, set anvelope circumferința și de timp.

XOSS G + GPS computer cu Bluetooth și ANT + suport pentru adăugarea de viteză / cadență senzor și monitor de ritm cardiac, suport încărca la APP mobil;

Record de 15 tipuri de date

Actual/AVG/MAX VITEZA

Actual/AVG/MAX rata de Inima

Actual/AVG/MAX CADENȚĂ

Timp scurs/ Altitudine/ CEAS

Urmăriți Distanța/PANTA/Distanța Totală

Dacă sunteți un pasionat de ciclism sau de planificare să se alăture sport, atunci trebuie să știți importanța de urmărire antrenamentele pentru a vă menține motivați.Acest lucru este în cazul în care XOSS G+ vine în.

XOSS G+ upgrade-uri pe fir de ciclism calculatoare cu cea mai recentă descoperire în tehnologia GPS, care urmărește fiecare moment cu precizie și cu precizie.Este ușor de instalat și oferă o experiență de utilizare fără sudură.

Cu IPX7 tehnologie, XOSS G+ este rezistent la apă, astfel încât vă puteți bucura de ciclism experiență în toate condițiile meteorologice.

În interiorul pachetului, vei găsi XOSS G+ Calculatorul de Ciclism împreună cu alte accesorii, inclusiv benzi de cauciuc, garnitura cauciuc, calculator de biciclete mount si un cablu USB.

Cadență și Viteză senzor dual

Detalii de productie:

1. Dual de Transport și de Sistem (ANT+ / Bluetooth) Compatibil Cu Ambele Utilizate pe scară Largă ANT+ și Bluetooth Dispozitive Inteligente!

2. Usor de instalat, rezistent la Intemperii, Ușor, fără Fir și Fără Magnet

3. Speed & Cadence 2 in 1 Senzor (Dacă este nevoie pista de Viteză și Cadență, în același timp, aveți nevoie pentru a cumpara 2 unități)

4. Compatibil Cu Garmin, GPS Bryton Calculatorul de Ciclism cu ANT+ Sistem

5. De asemenea, compatibile cu ciclism de interior platforma, cum ar fi Zwift, Sufferfest, TrainerRoad și dumneavoastră preferat de interior.De asemenea, funcționează cu gratuit Wahoo Fitness app, Strava, RideWithGPS, MapMyRide, Cyclemeter, și mai mult!

H64 Senzor De Ritm Cardiac

1. Viata lunga a bateriei

2. ANT+ și Bluetooth 4.0 suport

3. Compatibil cu garmin , igpsport, ZWIFT , WAHOO , STRAVA și așa mai departe

Lista de pachete

1. ANT+ și Bluetooth 4.0 Senzor de Ritm Cardiac

1 Baterie CR2032

1 elastic Reglabil curea

Dimensiunea senzorului 85*29.8*38.3 mm
Baterie lift 400 de ore
Certificare CE
Origine NC(de Origine)
Baterie 2032 baterie buton
Funcția 1 Biciclete Cadență De Viteză Senzor Dual
Numele MAGENE cu XOSS
Rezistent la apa IP66
Interfață Wireless bluetooth inteligent / ant+
Funcția 2 H64 Monitor De Ritm Cardiac Trupa
Potrivit pentru Garmin, iGPSPORT, XOSS, Bryton, ZWIFT, STRAVA
Numărul De Model MAGENE S3+
temperatura de lucru -20-50
Cronometru și Accesorii Wireless Cronometru
De Înaltă Calitate faimosul brand
funcția 3 Wireless GPS Biciclete Calculatorul de Ciclism

Scrie o recenzie

MAGENE S3+ Viteza Dual Senzor de Cadență ANT+ Biciclete Biciclete de Calculator Mount Titularului Pentru Garmin iGPSPORT Bryton Xoss Vitezometru Bicicleta

MAGENE S3+ Viteza Dual Senzor de Cadență ANT+ Biciclete Biciclete de Calculator Mount Titularului Pentru Garmin iGPSPORT Bryton Xoss Vitezometru Bicicleta

Legate de