4 Fluiere Degetul Comun Formator de Tăiere Pentru prelucrarea Lemnului de Frezare Cap de Tăiere de Calitate Inalta 4 Aripi Pot fi Personalizate

Produs nou

163.64lei

In stoc

999 Produse

Lista de dorinte

Etichete: motor de ras, 2 ax motor, spindl, forme fondant freze, sferice end mill, unghi comun, cap de tăiere din lemn, tort moulder, alt, cap de tăiere perie.

Finger Joint Cap De Tăiere

1.Folosind pentru mașini de prelucrare a lemnului

2.Precizie Echilibrat pentru Buna Funcționare

3.Design bun , Taieturi Netede, Lungi de viață a sculei.

4.Cost-eficiente

Nume produs Fix Degetul Comun Lama de Tăiere Material Carbură de Corp 45#Oțel Dinți 4 Dinti Alezaj Dimensiune 30mm/31.75 mm/32mm/35mm/40mm sau Personalizate cu Diametrul de 90mm-150mm sau Personalizate (de obicei, vom face 114mm) Inaltime 30-200 mm sau Personalizate se Potrivesc Mașină 4-Partea Formatorului,Ax Shapers,Ax Turnare

De înaltă Calitate ,mai jos sunt toate într-adevăr Imagini, acest produs poate bune de lucru cu prelucrarea lemnului machings.

Prețul de listare este de 5mm inaltime, dacă doriți pentru 50mm inaltime , ar trebui să-comanda 10 Bucati, dacă doriți pentru 85mm, ar trebui să dispună 17 piese.

Dacă bore size nu este afișat pe această listă , ar trebui să alegeți "Alte Bore Size" , și a lăsat un mesaj de la noi care a purtat dimensiunea dorită .

FAQ

1. Dacă am făcut o comandă, puteți să-mi trimiteți elementul poze fara watermark?

-----Desigur, Am putea trimite elementul poze fara watermark, dacă doriți, dar trebuie să ne spună atunci când plasarea comenzii.

2. Faceți drop shipping?

-----Da, Am putea face dropshipping, la nivel mondial, pentru tine, doar a pus în adresa clienților dumneavoastră atunci când plasarea comenzii.

3. Nu am nevoie să plătească tarifele de import?

-----Depinde de țara de import și de export politici, dacă tariful de rezultat, acesta trebuie să fie plătită de către cumpărător.Ne-ar declara o valoare scăzută pentru tine de a plăti un pic tarife.

4.Cum pot plăti pentru meu de cumpărare?

-----acceptam urmatoarele metode de plata: cridet card; moneybooker;T/T, western union.

5.Eu sunt un reseller,am dori să cumpere mai multe bucăți de produs, ceea ce este prețul en-gros?

----- Bună ziua,vă mulțumim pentru cererea dvs., dacă doriți să cumpere cantități mari, vă rugăm să trimiteți e-mail la noi, va vom oferi cel mai bun pret, multumesc!În funcție de cerințe, orice alte dimensiuni și tratament diferit pe suprafața de biți poate fi făcut.

Certificare NICI unul
Tip Convex Moara
Lungimea Totală De la 30mm la 200mm
Material Wolfram Aliaj De Cobalt
Diametru 114mm
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Degetul Comun Formator Cutter
Acoperire altın

Scrie o recenzie

4 Fluiere Degetul Comun Formator de Tăiere Pentru prelucrarea Lemnului de Frezare Cap de Tăiere de Calitate Inalta 4 Aripi Pot fi Personalizate

4 Fluiere Degetul Comun Formator de Tăiere Pentru prelucrarea Lemnului de Frezare Cap de Tăiere de Calitate Inalta 4 Aripi Pot fi Personalizate

Legate de