Cu fir Casti Bluetooth Sport Cască Bluetooth cu Microfon, Control Volum Căști In-Ear HIFI Bass Cască pentru iPhone ios

Produs nou

12.97lei

-37%

20.61lei

In stoc

999 Produse

Lista de dorinte

Etichete: bem bluetooth căști, lz hifi, bluetooth earpiec, handsfree, mewtwo jucărie de pluș, handfree, shikamaru, bluetooth dispozitiv de management de cab, earphon, ios pavilioane.

Cu fir Blutooth Cască Sport Căști cu Suport pentru Microfon Control Volum Căști de 3,5 mm În Ureche Căști HIFI Gamer pk-i9000

la cumpărător 1. Dacă primiți un incorecte sau produs defect, vă rugăm să luați o fotografie a elementului primite și să ne contactați pentru a confirma și de a rezolva problema pentru tine.Dacă răspunderea rezultă într-o eroare, va oferim o înlocuire gratuită sau o rambursare completă. 2. Bunurile sunt evaluate de mână.Eroare de 1-2 cm este în limite normale.Vă rugăm să consultați produsul real. 3. Datorită diferite de iluminare și mediu, culoarea produselor poate fi ușor diferită.Vă rugăm să consultați produsul real. 4. Dacă nu ați primit bunurile în momentul de livrare a promis, vă rugăm să contactați serviciul clienți.Ne vom ocupa pentru tine în primul rând. 5. Dacă există cerințe speciale de transport, vă rugăm să lăsați un mesaj mai jos la comanda Clientului întrebări și răspunsuri Q: Cine Suntem?A: Suntem hengshanlao Magazin Oficial.Care a pledat final, moda si simplitate, subliniind muzica este cel mai important bucurie spirituală a omenirii, concentrându-se pe crearea revolutionar, urmărirea final atitudinea față de viață.Sper că veți obține toate*, pentru o experienta de shopping, prompte de transport maritim și de servicii pentru clienți excepționale care depășește așteptările.Q: Despre Produs A: Toate produsele sunt 100% autentice, care va fi pe deplin testate înainte de expediere.Toate fotografiile afisate sunt toate luate în fel de hengshanlao.Q: trebuie sa platesc taxe vamale?A: Fiecare țară are propria obligație politică, hengshanlao nu pot să-ți promit asta.Dar dacă aveți orice cerințe, pls contactati-ne, vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.Q: Pot schimba Numele/ adresa/Culoare/?A: vă Rugăm să ne trimiteți numele/adresa/culoare.DAR noi nu oferim acest serviciu în toate marile promovare.Pls verifica ordinele înainte de a face plata.Q: Despre Semn de Colet A: vă Rugăm să deschideți coletul la posta ofițer de prezența lui, dacă coletul deteriorat sau gol(furate), vă rugăm să întrebați la oficiul poștal pentru a oferi un document oficial și de a face compatibil pe loc.Q: Despre Feedback-Ul O: Am în vedere clienții noștri prieteni.Sperăm că veți putea face cumpărături de la noi cu mai multă fericire și mai puțin vă faceți griji.Vă rugăm să nu uitați să ne lăsați 5 Stele feedback-ul.

Cupelor De Tip Semi-deschis
Magnet Tip Alte
Lista De Pachete adaptor lightning
Rezistent la apa No
Impedanța de la 33 la 100 Ω
Sprijin APP Da
Comunicare Cu fir
Plug Type Tip De Linie
Sensibilitatea 120dB
Răspuns În Frecvență Gama 20 - 20000Hz
Funcția Sport
Nume De Brand hengshanlao
Lungimea Liniei 1.2 m
culoare Alb
Numărul De Șoferi 2
Este wireless No
Vocalism Principiu Dinamic
Suport Card De Memorie No
Cu Microfon Da
Căști Tampoane De Material Silicon
Conectori Fulger
Tip Wireless NICI unul
Versiune Bluetooth 5.0
Driver Diametru 8mm
Distorsiune Armonică Totală 1%
Buton De Control Da
Rezistenta 32Ω
Codecs Apt-X HD
Metoda De Încărcare Cablu
Numărul De Model S7-1
Caracteristici Cu Microfon
Origine NC(de Origine)
Activă A Zgomotului De Fond Da
Max De Ieșire De 2 mw
Stil In-Ear
Control Al Volumului Da

Scrie o recenzie

Cu fir Casti Bluetooth Sport Cască Bluetooth cu Microfon, Control Volum Căști In-Ear HIFI Bass Cască pentru iPhone ios

Cu fir Casti Bluetooth Sport Cască Bluetooth cu Microfon, Control Volum Căști In-Ear HIFI Bass Cască pentru iPhone ios

Legate de