Lungime 180cm en-Gros Rochie de Mireasa Transparent Capac de Praf foarte Mare Impermeabil din PVC Solid Seara Haine de Saci de Îmbrăcăminte

Produs nou

42.94lei

-36%

68.13lei

In stoc

999 Produse

Lista de dorinte

Etichete: rochie de mireasa de acoperire mare, rochie de 170 acoperire sac, EMIQIAN, sac de praf saci, rochie de mireasa capac sac de mult, mireasa nunta rochie de praf sac, frumusețea caz rezistent la apa, ambalaj sac, rochie de mireasa scurt 2018, mireasa folie.

FAQ

1.ce manipulare de timp pentru o comanda?

De obicei durează 7-15 zile pentru o rochie pentru a fi gata de livrare, Brodate și Grele cu Margele rochie nevoie de mai mult de 5 zile .Dacă aveți nevoie de ea urgent, să ne Contactați în primul rând, putem rush comanda.

2.Cât de mult timp este nevoie de timp de transport maritim?

O:EMS shipping timp de aproximativ 5-10 zile.EMS este de putere în țară, cum ar fi statele UNITE ale americii,Canada,Australia,Rusia,Singapore,marea BRITANIE,Franța,Olanda,Suedia,Germania,Japonia,Fenland,Grecia.Dacă nu vă aflați în aceste țări, ar fi bine să alegeți o altă navă a companiei.

B: TNT sau DHL este puterea cea mai mare din țară peste tot în lume, dar costul de transport maritim ar fi un pic mai mare decât EMS.Timp de transport maritim, de obicei, aproximativ 3-5 zile lucratoare.

3.Iti oferim personalizate de servicii?

Da,facem.putem face rochia în funcție de măsurătorile dumneavoastră atâta timp cât sunteți de acord că finale modificarea ar putea fi necesar pentru a se potrivi cel mai bine.Vă recomandăm că ați măsurătorile luate de către un profesionist inainte de a cumpara orice rochie online.

4.Poate am ales o altă culoare pentru rochie (de design)?

Da,toate culorile afișate pe palet sunt opționale pentru tine.PLS spune-ne numele culorii sau numărul de culoare din graficul nostru,atunci ne putem face o rochie de culoare preferi.

5.Dacă eu (noi) trimite niste poze sa arate design-ul,poți face pentru mine(noi) ?

Da,putem face rochia în funcție de imaginile pe care le trimiteți la noi.Mai bine ai trimite-ne imagini de înaltă rezoluție cu puncte de vedere diferite,astfel încât să putem face ceea ce vă așteptați.

6.care este avantajul de produse?

Calitate: avem 10 ani de experiență în a face rochia de mireasa.Detalii cum ar fi puternic corset și complet căptușite.

Servicii:oferim servicii personalizate de servicii fără axtra taxa de la cumpărător .Suntem o firma intergret proiectare,producție,marketing,putem oferi cel mai bun preț și după serviciu .PLS vedea politica noastră de returnare de mai jos.

Numele Departamentului Adult
Technics NICI unul
Tip De Element Mireasa Împachetări
Categorie Saci De Îmbrăcăminte
Nume De Brand EMIQIAN
Material Poliester
locul de origine Suzhou, China
Numărul De Model Saci De Îmbrăcăminte
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Lungime 180cm en-Gros Rochie de Mireasa Transparent Capac de Praf foarte Mare Impermeabil din PVC Solid Seara Haine de Saci de Îmbrăcăminte

Lungime 180cm en-Gros Rochie de Mireasa Transparent Capac de Praf foarte Mare Impermeabil din PVC Solid Seara Haine de Saci de Îmbrăcăminte

Legate de