20pcs3D Printer Piese de 1m/2m Încălzire 12V/24V 50W Tub de Încălzire 6*20mm pentru Temperatură Înaltă cu Incandescență Hotend Kit Conducta de Încălzire

Produs nou

86.22lei

In stoc

999 Produse

Lista de dorinte

Etichete: 24V 50W, 12v filament led, dublu hotend, hotend, cartuș de căldură, hotend v6, Imprimanta 3d baril, anti nuci, tub ptfe, filament pla.

Elemente s-ar putea place

Detalii element descriere produs

Tensiune: 12V/24V

Putere: 50W

Încălzire capul dimensiune: 6 * 20mm

Încălzire cap material: din oțel inoxidabil 304

Linia de lungime: 1m / 2m

Culoare: așa cum se arată în imagine

Temperatura de încălzire: până la 350 de grade

Element, inclusiv

20buc PT100 încălzire

Element De Imagine

Plata

1.Acceptam plata prin intermediul www.digitalmanohar.ro permis.( dacă aveți nevoie de paypal, vă rugăm să contactați-ne )

2.Plata trebuie să fie făcută în termen de 7 zile de inchidere a licitatiei.

3.Nu include vamale sau orice alte importul taxe.

Client service

1.Pre-vânzare: voi răspunde cât mai curând posibil, dacă aveți orice întrebare despre listare.

2.În tranzit : Dacă nu ați primit coletul, vă Rugăm să ne contactați înainte de a aplica un litigiu sau de caz pe www.digitalmanohar.ro.

3.După livrare:daca e vreo problema pe produs,vă Rugăm să ne contactați înainte de a aplica un litigiu sau de caz pe www.digitalmanohar.ro.

Voi face meu cel mai bun pentru tine, atunci când contactați-mă pentru orice problemă.Vă rugăm să nu aplicați o cerere sau caz, înainte de a mă contacta.Apreciez asta.

Transport

1. Comenzile procesate în termen de 24-48 de ore de verificare de plată.

2. Am doar nava ta a confirmat www.digitalmanohar.ro adrese.

3. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

4. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

5. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Se Întoarce/Rambursare

1. Ai 3 zile pentru a ne contacta și de 7 zile pentru a reveni la pachet de la data la care a fost primit.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să atașați cod de retur de la noi.(dacă aveți nevoie de a reveni la pachet ,vă vom oferi un cod de retur), motiv specific pentru a reveni.

Feedback-ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul dvs. pozitiv important pentru noi.

Vă rugăm să contactați-mă înainte de a pleca feedback Neutru sau Negativ.Voi face meu cel mai bun pentru a rezolva problema, multumesc!

Nume De Brand IdeaFormer
Numărul De Model 12v 50w
Lungimea de cablu 100cm/200cm
Dimensiunea de încălzire parte 6*20mm
Tip De Element Cartuș De Încălzire

Scrie o recenzie

20pcs3D Printer Piese de 1m/2m Încălzire 12V/24V 50W Tub de Încălzire 6*20mm pentru Temperatură Înaltă cu Incandescență Hotend Kit Conducta de Încălzire

20pcs3D Printer Piese de 1m/2m Încălzire 12V/24V 50W Tub de Încălzire 6*20mm pentru Temperatură Înaltă cu Incandescență Hotend Kit Conducta de Încălzire

Legate de