SanDisk micro sd card de 128GB Nintendo Comutator Autorizat card de 64GB 256GB cartao de memoria tf carduri de memorie pentru Joc Card de Expansiune

Produs nou

75.73lei

-41%

128.38lei

In stoc

999 Produse

Lista de dorinte

Etichete: joc nintendo 64, micro xc, 256G, ms card de memorie, modchip comutator, 34ro card micro sd, pny micro sd 256gb, blitzwolf bluetooth, tdk card micro sd, sandisk usb.

Noi stoca toate coletele vor fi complet informațiile de urmărire în timp a angajamentului, în cazul în care parcela de transport,Dincolo de timpul de tranzit angajamente , deschide logistica dispute.După verificarea că puteți obține despăgubiri

Sfaturi Cald:

Cum pentru a verifica Capacitatea și Viteza de card de memorie?

1).Vă rugăm să folosiți de calitate cititor de carduri pentru a verifica toate card de memorie de H2testw pe PC.Real card de memorie ar trebui să treacă H2testw cu nici o eroare.

2).Vă rugăm să nu utilizați ieftin cititor de carduri pentru a testa card Micro SD, viteza de card Micro SD va fi redus cu o calitate scăzută cititor de carduri.

3).Card de memorie Micro SD de viteza este foarte afectat de cititor de carduri și capacitatea de care ai alege , port USB ect.Calitate scăzută dispozitivul va 100% încetini viteza card,1MB=1000KB.

Observație: 1. Magazinul nostru ofera 100% produse originale. 2. Toate produsele sunt în conformitate cu site-ul oficial SAMSUNG. 3. Producătorul își rezervă dreptul, la propria discreție, de a modifica sau de a modifica produsele.Aspectul și de design de ambalaj se pot schimba fără o notificare prealabilă. 4. Noi nu suntem responsabili pentru orice schimbări sau modificări care producătorul se face la produse.

Oficial licențiat SanDisk microSDXC card pentru Nintendo Switch oferă încredere, de înaltă performanță de depozitare pentru consola ta.Adăuga până la 256GB de capacitate, astfel încât să puteți păstra titlurile preferate pe un singur card.

SanDisk microSDXC card pentru Nintendo Comutator sistem de joc este conceput pentru a oferi de stocare de încredere ca să cucerească noi niveluri.

Adăuga până la 256GB de stocare a Nintendo a Comuta într-o chestiune de secunde, și de odihnă ușor știind că ai o cameră pentru jocurile tale preferate.

CALD SFATURI Despre capacitatea de 8GB = aproximativ 7,4 GB-7.6 GB 16GB = aproximativ 14RO-15GB 32GB = aproximativ 28GB-30GB 64GB = aproximativ 58GB-60GB 128GB = aproximativ 119GB-120GB Acest calcul este diferența între producător și PC-ul dvs., vă rugăm să Google card de Memorie de capacitate' pentru a obține mai multe informații.PC-ul spune 1GB = 1.073741824 Miliarde de bytes în cazul în care Piața Definește 1 GB = 1.00 Miliarde de bytes.Am promisiunea de reducere 100% Original de la SanDisk Micro SD card !Suntem vânzător de Top și Singurul Sprijin Oficial de Verificare pentru original autentic SanDisk , serviciu de cald ,cel mai mic pret de pe www.digitalmanohar.ro !Despre cadouri cadouri Individuale poate fi de o calitate îndoielnică, deoarece acesta este un cadou, așa că nu susține o rambursare, dar putem compensa din nou la cumpărături viitoare.Notă pentru livrare (vă rugăm să citiți înainte de a comanda ): Valoarea este mai mică de 5 USD Modul de transport= China Post Obișnuit Pachet Mic de 1. Modul de transport maritim care este trimis cu tracking number, China Post Obișnuit Pachet Mic poate fi urmărită numai înainte de a părăsi China. 2.Timpul de expediere mulți țară normală este de 15 - 45 de zile( Rusia și Brazilia 30 - 60 de zile) 3. dacă Confirmarea se apropie,și încă nu beneficiază de bunurile,vă rugăm să contactați cu noi pentru a extinde termenul de livrare. 4. Cu toate acestea, vă Rugăm să nu ai încredere în noi.FEEDBACK-ul 1. Suntem pur-inima vânzător și scopul nostru este de 5 STELE . 2. Vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul pozitiv, vom încerca noastre cele mai bune pentru a face mai bine. Vei primi pachetul la timp. 5. Dacă Elementele nu este primit în 60 de zile,vom rambursare de 100% 6. Vă rugăm să nu deschideți dispută în termen de 60 zile,Multumesc pentru amabilitate. 7. Cand faci o comanda,aceasta înseamnă că sunteți de acord cu instrucțiunile de mai sus.Multumesc.TRANSPORT 1. Vom folosi www.digitalmanohar.ro Standard de Transport maritim sau China Post Internaționale Pachet ,va vom trimite numărul de urmărire pentru a vă atunci când am returnarea coletului.

2. Toate pachetele sunt Air Mail.

3. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a face un transport rapid.

tf card pentru Telefon 64G 128G 256G
Origine NC(de Origine)
Pachet Da
Viteza De Citire/Scriere Class10
Viteza De Citire până la 100MB/S
Viteza De Scriere Până la 60MB/s
Numărul De Model SDSQUX
Adauga la favorite Urmați magazine foarte Prioritate de transport maritim Transport Gratuit
Free Shiping carte micro sd 64GB carte micro sd de 128 gb carte micro sd 256GB
Nume De Brand SanDisk
Tip TF / Micro SD Card
micro sd pentru xiaomi smartphone micro sd pentru HUAWEI pentru meizu
cumpara 2 de mai sus, micro sd tf card cu mici cadouri cadouri

Scrie o recenzie

SanDisk micro sd card de 128GB Nintendo Comutator Autorizat card de 64GB 256GB cartao de memoria tf carduri de memorie pentru Joc Card de Expansiune

SanDisk micro sd card de 128GB Nintendo Comutator Autorizat card de 64GB 256GB cartao de memoria tf carduri de memorie pentru Joc Card de Expansiune

Legate de