Iarna Inteligent de Încălzire Îmbrăcăminte USB Încălzire Îmbrăcăminte Băieți Și Fete Sacou Cald în aer liber Windproof Încălzire Electrică Haine de Bumbac

Produs nou

118.14lei

-46%

218.81lei

In stoc

999 Produse

Lista de dorinte

Etichete: Bijuterii Din Metal, jacheta femei, sac impermeabil, nylon curea de umar, aegismax sacou, jos pantalonii pentru bărbați cald, de sex feminin rachete de zăpadă, jacheta barbati, femeile rachete de zăpadă, interface aes usb.

>>>>Detalii despre articol pentru Copii de încălzire inteligent de îmbrăcăminte USB încălzire băieți și fete jachete de iarnă de încălzire electrică haine de bumbac

Puncte:

1、Fibra de Carbon, Element de Încălzire: Built-in de înaltă calitate din fibră de carbon element de încălzire și 3 trepte de încălzire ajuta menține corpul cald, de a promova circulația sângelui, scuti de durere și tensiune musculară.

2、Banca de Putere de Alimentare: Numai puterea furnizate de încărcător portabil, cu 2A 2.4 sau O ieșire USB, ține cald și pot fi plasate în poziție verticală.Trebuie să fie conectat la sursa de alimentare mobil pentru generarea de căldură, acest pachet nu conține putere mobil.

3、Lumină Greutate: design Ușor și rafinat captuseala,aduce confort nelimitat în toamna și winter.Zip pe partea din față.

4、Întreținere Ușoară: În scopul de a menține calitatea de încălzire haine și prelungi viața lor de serviciu, vă rugăm să spălați-le de mână sau le-a pus într-o plasă sac de rufe pentru masina de spalat.Apoi picurare încălzit haine într-un loc răcoros, bine ventilat.Nu înălbitor, fier de călcat, curat și uscat încălzit haine.

5、cel Mai frumos Cadou: Cel mai bun cadou pentru copii în timpul iernii.

Caietul de sarcini:

Nume: Smart Copii Îmbrăcăminte, Încălzire

Material: nylon rezistent la apa / fibra de carbon

Aplicabile oameni: băieți și fete

Aplicabile ocazii: în aer liber, acasă

Zona de incalzire: fata si spate

Setarea temperaturii: 3 adjsutable nivele de temperatură

Lista De Ambalare:

Copii de Încălzire Haine*1

>>>>Element Show

Escrow este sigur pentru cumpărători și vânzători, vă recomandăm să alegeți Escrow,suporta card de Credit,moneybookers, Visa, Master card, Western union etc. Plata ar trebui să fie finalizat în termen de 7 zile, dacă aveți orice problemă, vă rugăm să-mi mesaj.

Am doar nava a confirmat adresa.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă înainte de cumpărare.

Toate comenzile vor fi livrate in termen de 1-4 zile lucratoare de la confirmarea platii.

Transportul prin China Post Air Mail este pentru bunurile de mai jos 2kg.În general, se va lua 25-45 de zile lucrătoare(în unele țări poate fi mult mai mare).

Dacă aveți nevoie urgent de produse, vă rugăm să ne contactați și să plătească pentru DHL/Fedex/Aramex etc.

1. Am promis 60 de zile ajunge la cele mai multe țări și 90 de zile în Brazilia, vă rugăm să nu deschideți disputa până la cumpărător protectii se termină dacă nu ați primit comanda.

2. Orice calitate problema, vă rugăm să ne contactați în primul rând înainte de a deschide disputa, va vom oferi cele mai bune soluții.

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.

Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Tip De Închidere fermoar
Stil Manșetă Convenționale
Setarea temperaturii 3 adjsutable nivele de temperatură
Aplicabile Oameni băieți și fete
Greutate 650g
Origine AE(de Origine)
Se potrivesc Se potriveste mai mari decât de obicei. Vă rugăm să verificați acest magazin este de dimensionare info
Zona de incalzire în față și în spate
Numele Smart Copii Îmbrăcăminte, Încălzire
Nume De Brand keptfeet
Caracteristică Rezistent la apa
Material nylon rezistent la apa / fibra de carbon
Aplicabile Ocazii În Aer Liber, Acasă
Umplere Bumbac
Gen BĂRBAȚI

Scrie o recenzie

Iarna Inteligent de Încălzire Îmbrăcăminte USB Încălzire Îmbrăcăminte Băieți Și Fete Sacou Cald în aer liber Windproof Încălzire Electrică Haine de Bumbac

Iarna Inteligent de Încălzire Îmbrăcăminte USB Încălzire Îmbrăcăminte Băieți Și Fete Sacou Cald în aer liber Windproof Încălzire Electrică Haine de Bumbac

Legate de