300cm Masina Săgeată Bandă Reflectorizantă Autocolante Decorare Masina de Avertizare de Siguranță Reflecție Banda de Film Auto Reflector Autocolant Marcarea Film

Produs nou

11.36lei

-46%

21.43lei

In stoc

999 Produse

Lista de dorinte

Etichete: glonțul autocolant auto, gaură de glonț autocolant auto, 3d glonț autocolant, săgeată arc, sageata carbon, glonțul autocolant, săgeată cu pene, arcul și săgeata, săgeată de arbaletă, gaură de glonț.

Caracteristici:

*Rezistent la uzura, rezistent la zgarieturi, rezistent la impact, lavabil, pe benzină, diesel și așa mai departe.

*Cu super-reflectorizante de performanță, bun unghi larg de performanță, flexibilitate bună, simplu și convenabil de construcție.

*Cu un design unic suport adeziv are caracteristici de înaltă rezistență, rezistență la temperatură scăzută, fără coroziune de suprafață vopsea și repetate de lipire.

*Vreme bună rezistență, durată lungă de viață.

Caietul de sarcini:

*Nume: Reflectorizant de avertizare bandă de autocolant auto

*Dimensiune: 5cmx3m

*Model: cu zăbrele

*Culoare: Ca imagine(a,B,C,D,E,F)

*Aplicabil locuri: constructii garduri, facilități de transport, siguranța rutieră, siguranța vehiculului, etc.

Cum de a clear:

1. Racla ușor marginea autocolant cu unghiile tale, și apoi rupe-l complet, fără a lăsa urme sau deteriorarea vopselei.

2, 2, în cazul în care iarna nu se poate îndepărta colțuri, puteți utiliza un uscător de păr pentru a încălzi în mod corespunzător bandă adezivă și lipici pot fi îndepărtate cu ușurință după înmuiere.

Pachetul Inclus:

1* Masina reflectorizant de avertizare bandă

Note:

1. Nu ceara o săptămână înainte de a decide să te îmbraci masina ta.Ceara se va face autocolant nu lipicios.Filmul nu ar trebui să fie atașat atunci cand masina este calda.Trebuie să se spele masina.Nu se poate spala la masina termen de o săptămână după autocolant.A nu se expune la soare în termen de 24 de ore; nu se spală la mașină, în termen de trei zile după ce mașina autocolant este lipit, nu lipiți-l într-o zi ploioasă, efectul va fi rău.

2. Dacă eticheta trebuie să fie atașată la ușa cusătură sau în alte locuri unde este nevoie să fie mutat, nu vă faceți griji, trebuie doar să utilizați cuțit ascuțit pentru a tăia.

3. Dacă chiar nu vrei să faci asta, te rog du-te la locale, locul în care se aplică solare de film.

4, materiale Reflectorizante nu sunt auto-iluminare!Reflectorizante nopți reflecta lumina atunci când iluminate de lumina, care este orbitor și poate servi ca un avertisment.Similar cu un semn de avertizare!

5, din Cauza diferenței între diferite monitoare, imaginile pot să nu reflecte culoarea reală a elementului.

Numele Modelului 32815972983-7259
Categorie Alte
Nume De Brand CIBO
Lățime Produs 3cm
Design Cuvinte
Tip Adeziv Sticker
Tip De Element Autocolante
Model Semn De Avertizare
Autocolant De Plasament Întregul Corp
Element De Lungime 5m
Tip De Autocolant Caroserie
Tip De Material Alte
Ambalare Nu Este Ambalat

Scrie o recenzie

300cm Masina Săgeată Bandă Reflectorizantă Autocolante Decorare Masina de Avertizare de Siguranță Reflecție Banda de Film Auto Reflector Autocolant Marcarea Film

300cm Masina Săgeată Bandă Reflectorizantă Autocolante Decorare Masina de Avertizare de Siguranță Reflecție Banda de Film Auto Reflector Autocolant Marcarea Film

Legate de