BC95 BC95-G consiliul de dezvoltare+5DBi antena GSM/GPRS/EDGE NBIoT LTE B1/B3/B5/B8/B20/B28 Modul Competitiv cu M95

Produs nou

110.05lei

In stoc

999 Produse

Lista de dorinte

Etichete: lcd raspberry pi zero, wavecom, modulul gsm usb, 3g modem gsm, cat m1, 4g io, io nb, raspberry pi 4 b plus, Modulul 4g, x862.

Bine ati venit la magazinul nostru---MARE ' K GPS/GSM MODULE PROFESIONALE CO,.LTD

Lista de pachete:

BC95-G USB consiliul de dezvoltare * 1 buc

5DBi antena * 1 buc

LTE BC95 NB-Multe Module BC95 este un de înaltă performanță NB-Multe module cu extrem de redus consumul de energie.Ultra-compact 19.9 x 23.6 × 2.2 mm profilul face o alegere perfectă pentru dimensiunea aplicații sensibile.Proiectat pentru a fi compatibil cu Quectel GSM/GPRS M95 modul în compact și unitar factor de formă, acesta oferă un flexibilă și scalabilă platformă pentru migrarea de la GSM/GPRS pentru NB-Multe rețele.

Privire de ansamblu

BC95 este un de înaltă performanță NB-Multe module cu extrem de redus consumul de energie.Ultra-compact 19.9 x 23.6 × 2.2 mm profilul face o alegere perfectă pentru dimensiunea aplicații sensibile.Proiectat pentru a fi compatibil cu Quectel GSM/GPRS M95 modul în compact și unitar factor de formă, acesta oferă un flexibilă și scalabilă platformă pentru migrarea de la GSM/GPRS pentru NB-Multe rețele.

BC95 adoptă montat pe o suprafață de tehnologie, ceea ce face o soluție ideală pentru durabil și robust modele.Profil scăzut și de dimensiuni mici de LCC pachet permite BC95 să fie ușor de încorporat în volum redus de aplicații și de a furniza fiabile de conectivitate cu aplicații.Acest tip de ambalaj este ideal pentru producție la scară largă, care are cerințe stricte de cost și eficiență.

Datorită factor de formă compact, ultra-consum redus de energie și extins de temperatură, BC95 este cea mai bună alegere pentru o gamă largă de aplicații M2M, cum ar fi contorizarea inteligentă, smart city, de securitate și de urmărire a activelor, bunuri de culoare albă, agricole și de monitorizare a mediului, etc. Acesta este capabil de a oferi o gamă completă de SMS-uri* și de transmisie de date servicii pentru a satisface client-side cereri.

Beneficii Cheie

● Compact-de dimensiuni NB-Multe module

● Ultra-consum redus de energie

● Sensibilitate foarte mare

● LCC pachetului îl face ușor pentru volum mare de producție

● Compatibil cu Quectel modul GSM/GPRS, ușor pentru viitor upgrade

● Încorporat cu abundente de servicii de Internet protocoale

● Rapid time-to-market: modele de Referință, instrumente de evaluare și în timp util de asistență tehnică a minimiza design-în timpul și eforturile de dezvoltare

Caietul de sarcini

Frecvența BC95-B20

BC95-B8

BC95-B5

BC95-B28

BC95-G*

LTE B20 B8

B5 B28

B1/B3/B5/B8/B20/B28 @FDD-LTE (TBD)

Regiune

Europa

China, Europa, Australia

China, Coreea De

America De Sud

Global

Certificare CE/CMMDC

CCC/SRRC/NAL

CCC/SRRC/NAL TBD TBD

Plata:putem accepta plata prin Escrow.

1. Putem livra la peste tot în lume.Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce vom verifica plata.

2. Spune-mi te rog adresa ta de curent după plata în termen de 1-2 zile; în caz contrar, ne va livra elementul bazat pe Escrow adresa, astfel încât asigurați-vă că acesta este corect.

3. Înainte de a comanda vă rugăm să ne contactați pentru a confirma preferat metoda de expediere.În mod normal, este nevoie de 7-30 zile lucrătoare de sosire prin e-Mail de Aer, și durează 3-10 zile lucrătoare de Expres, cum ar fi DHL, UPS, FEDEX, EMS, TNT și așa mai departe.

4. Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire.Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp.Dacă nu primiți produsul în termen de treizeci de zile, vă rugăm să ne contactați, și apoi mă va ajuta să-l urmăriți

.

1. Vă rugăm să confirmați primirea produselor după ce le obține.

2. Dacă aveți orice întrebare pentru produsele ați primit, vă rugăm să ne contactați în timp și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și a face să vă mulțumiți.

3. Vă rugăm să nu uitați să ne dea feedback-ul pozitiv pentru 5 stele.

Nume De Brand JINYUSHI
Tip De Interfață USB
Stil Extern
Tip Wireless
Numărul De Model BC95-G consiliul de dezvoltare
Pachet Da
Produse De Stare Stoc

Scrie o recenzie

BC95 BC95-G consiliul de dezvoltare+5DBi antena GSM/GPRS/EDGE NBIoT LTE B1/B3/B5/B8/B20/B28 Modul Competitiv cu M95

BC95 BC95-G consiliul de dezvoltare+5DBi antena GSM/GPRS/EDGE NBIoT LTE B1/B3/B5/B8/B20/B28 Modul Competitiv cu M95

Legate de