Video Convertor VGA la S-Video, AV-VGA La VGA Out Comutator Mini Cutie pentru PC Laptop, TV LCD Monitor CCTV aparat de Fotografiat DVD Player

Produs nou

40.47lei

-5%

42.61lei

In stoc

999 Produse

Lista de dorinte

Etichete: camera de secur, mini dvd, hdmi pc stick, ds camera, av vga, dvd player home samsung, Hdmi 1.3 a, rca scart, cablu aux cu telecomanda, hdmi, rj45.

Video Convertor VGA la S-Video, AV-VGA La VGA Out Comutator Mini Cutie pentru PC Laptop, TV LCD Monitor CCTV aparat de Fotografiat DVD Player

Introducerea De Produse:

Acest TELEVIZOR RCA compozit, S-video converter poate schimba întrețesere semnale s-video sau video în semnale VGA non-interlacing, care permite monitorului să se schimbe într-flicker free ecran.Acesta este utilizat pentru a vă conecta VCD/DVD/Webcam/set-top box, etc pentru monitor VGA, ceea ce face ca monitorul fi o astfel de TV digital.Acest lucru este VGA/4P S-video/Composite RCA la VGA converter.Cu VGA/4 pin S-video/Composite RCA de intrare și ieșire VGA, acesta vă permite să conectați video Compozit, 4 pini S-video si VGA sursa dispozitive (cum ar fi DVD, DVR, PC-ul Gazdă, etc) la VGA de afișare (cum ar fi LCD, monitor PC).Astfel, aveți posibilitatea să apăsați pe "Intrare" buton pentru intrare ușor comutatorul de semnalizare, mai degrabă decât discommodiously reconectați cablul video Compozit, 4 pini S-video si VGA sursa dispozitive din nou și din nou.

Caracteristici:

Avansate de prelucrare a imaginii digitale tehnici aplicate, pentru a converti Video de Semnalele de la toate tipurile de rezoluție VGA.

Acceptă PAL/NTSC/SECAM.

Luminozitate, Contrast, Claritate, Saturație, Nuanță, HP(poziție Orizontală), VP(poziție Verticală), rezolutie ajustabila.

Suport Congela.

Digital comb filter, nu mai eco de culoare.

3D motion adaptive de-interlacing.

Standard VGA de ieșire funcționează cu toate monitor standard.

Video 3D-prelucrarea tech este aplicat pentru a oferi clare, luminoase și saturate de imagini și videoclipuri netede, fără nici o distorsiune.

Produsul este utilizat pe scară largă în back-end monitor DVR, video, echipamente de predare, metrou și industrie pentru a înlocui tradiționale monitoarele CRT.

Consum redus de energie și mai puțină căldură generată pentru timp de ore de lucru.

Greutate redusa, dimensiuni compacte.

Calitate imagine clară.

Doar plug and play, simplu și convenabil.

Caietul de sarcini:

Putere: 5V DC de alimentare

Intrare/Ieșire:

Intrare: 1*AV, 1*S-Video, 1*VGA

Ieșire: 1*VGA

Formatul de intrare

AV/Intrare SVideo: Auto-Detecta PAL, NTSC, SECAM

Intrare VGA: BYPAS

Culoare: Negru

Carcasă: Plastic

Dimensiune produs: 365*24*7mm

Greutate netă (accesorii incluse): 83g

Greutate pachet: 221g

pachetul de conținut:

1 * PC/Laptop AV/S-Video La VGA TV Converter

1 * USB cablu DC

1 * Manual De Utilizare Engleză

Despre plata:

1.Accepta plata cu Card de Credit, Transfer Bancar și alte Plăți care www.digitalmanohar.ro sprijină.

2.Plata trebuie să fie făcută în termen de 19 zile de inchidere a licitatiei, dacă nu puteți checkout imediat după licitație încheiere, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

3.Vă rugăm să lista de cereri speciale(pachete, în valoare de declarație, etc.), atunci când face plata, sau trimite un mesaj la noi.

După vânzare:

1.Vă rugăm să asigurați-vă că pachetul este primit în bine situația înainte de a semnăturii.

2.Refuzăm toate litigiului care cumpărătorul, fără nici o comunicare cu noi.Dacă aveți orice probleme cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați oricând, fără ezitare, în loc de a lăsa feedback-ul sau deschiderea unui litigiu, și vom rezolva cat mai repede posibil.

3.Serviciul nostru scop este de a face fiecare client să aibă o bună experiență de cumpărături.

4.Vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv si un comentariu de 5 stele, care va aduce o mai bună șansă de a dezvolta la magazinul nostru.Un bun feedback-ul va fi returnat.

5.Sugestii sunt binevenite.

culoare negru
Numele AV to VGA Converter
Tip De Interfață VGA, 4 pini S-video, AV in, VGA out
Conector B VGA
Gen Femeie-De Sex Feminin
Un Conector S-Video,RCA
Numărul De Model S-video composite RCA AV to VGA converter
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand wiistar
Certificare NICI unul
Tip De Produs VGA/S-video/AV pentru Convertor VGA Switch
Tip Cabluri VGA
Cerere Multimedia,Calculator,Proiector,Monitor

Scrie o recenzie

Video Convertor VGA la S-Video, AV-VGA La VGA Out Comutator Mini Cutie pentru PC Laptop, TV LCD Monitor CCTV aparat de Fotografiat DVD Player

Video Convertor VGA la S-Video, AV-VGA La VGA Out Comutator Mini Cutie pentru PC Laptop, TV LCD Monitor CCTV aparat de Fotografiat DVD Player

Legate de