5V-24V Singură Culoare Lumina LED-uri de Muzica Controler Pentru Benzi cu LED-uri de Lumină Variatoare 12V 12 V Luminozitate Bluetooth APP Controler de la Distanță

Produs nou

18.54lei

-10%

20.61lei

In stoc

999 Produse

Lista de dorinte

Etichete: loratap led dimmer, benzi cu led-uri de spirit, dimmer 12 36 v, 5 v led, controler rgb led bluetooth singură culoare, ledstrip dimmer 12 v, control cu led-uri rgbw, dimmer 12 v, 5 v benzi cu led-uri, led dimmer mi.

5V-24V Singură Culoare Lumina LED-uri de Muzica Controler Pentru Benzi cu LED-uri de Lumină Variatoare 12V 12 V Luminozitate Bluetooth APP Controler de la Distanță

Brazilia Client vă rugăm să rețineți:

Ca Brazilia personalizate nevoie,un post de colet trebuie să plătească 3.5 usd în Brazilia post.

Această taxă trebuie să plătească o pe Brazilia Post-sistem on-line,pleae notă,dacă nu puteți accepta această taxă,vă rugăm să nu plasați comanda,multumesc.

Descriere produs: Acest controler suporta IOS versiunea 6.0 (sau mai sus ) și versiunea Android 4.3 (sau mai sus ) de sistem.Permite control de la distanță on/off lumini, ajustarea luminozității lămpii, culoare, temperatura, muzică, și moduri de alarmă.Pentru 160.000 de culori, zeci de variațiile de lumină.Regulatorul este proiectat pentru lumina LED strip, module, etc. După instalarea și de a face setările corespunzătoare, puteți utiliza telefonul mobil pentru a controla led-uri.Control de la distanță pentru a ajunge la interior de 8-10 metri.Parametrii Tehnici: 1.Metoda de Control: Bluetooth 4.0 sau mai mare 2.Aplicabile mobile sistem de operare: IOS versiunea 6.0 sau mai mare, Android versiunea 4.3 sau mai mare de 3.Numărul de lămpi de control: 10 lămpi. (Pot fi împărțite în matrice). 4.Limba de sprijin: engleză, Chineză (alte limbi poate fi setat în funcție de funcția de sistem de telefon mobil) 5.Temperatura de lucru: -20°C-60°C 6.Tensiune de lucru: DC5V-24V 7.La distanță de control de la distanță: de interior 8-15 8 metri.Numele APLICAȚIEI este: LedBle Pachet inclusiv: 1 x APP controler bluetooth

Instrucțiuni de conectare: 1. Telefonul mobil scanează codul QR pentru a instala APLICAȚIA; în APP Store și Google Play, cont este necesar pentru a fi descărcate; Tencent Cerere Po pot fi descărcate direct; 2. După descărcarea APLICAȚIEI; conecteze telefonul mobil la Bluetooth corp de iluminat.În primul rând, telefonul se transformă pe Bluetooth; apoi lampa este pornit.Apoi deschideți APLICAȚIA; în acest moment, aplicația se va conecta automat la Bluetooth corp de iluminat; nu manual conn ect la Bluetooth la telefon setări.Setările telefonului mobil Bluetooth căutare pentru dispozitive Bluetooth Unele telefoane mobile pot fi căutat în afară, unele de căutare nu iese, căutare nu iese nu este acceptat de sistem de telefon mobil, nu înseamnă că APLICAȚIA nu poate fi folosit.Al treilea rând, deschideți APLICAȚIA, aparatul nu poate fi conectat. 1. Verificați dacă lampa este alimentat în mod normal. 2. Este un telefon compatibil Bluetooth. 3. Este acolo orice alt telefon mobil conectat deja, dacă acesta este conectat, vă rugăm să deconectați, Bluetooth 4.0, acceptă numai unul-la-mai-mulți, nu are suport multi-la-mai-mulți control; 4. Dacă dispozitivul Bluetooth este conectat la telefon, stabilind, dacă este conectat, vă rugăm să deconectați Deschide, APLICAȚIA de fundal ieșire și redeschide, APLICAȚIA să se conecteze automat; 5. Funcționarea normală sau în imposibilitatea de a conecta, vă rugăm să ieșiți din aplicația și deschideți-l; 6. Ieșiți din APP fundal, reporniți telefonul, re-putere lumina; re-deschide APLICAȚIA software de conectare.Instrucțiuni: 1.DIM interfata: Culoare interfața este împărțită în inel de culoare, mod scenă.Inelul de culoare poate ajusta luminozitatea luminii; Modul poate alege modul dorit;există 0%,10%,20%,30%,40%,50%,60%,70%,80%,90%,100% modele. 2.Dispozitiv de interfață listă:puteți actualiza conexiunea și pentru a găsi toate dispozitivele aici.puteți controla sau de a anula dispozitiv.

3.Muzica:puteți controla dispozitivul de muzică în telefonul dvs., puteți regla frecvența de ieșire,schimba modul de ieșire, 4.Timer:Timer puteți seta dorit rândul său, la timp și opri timp.

Plata:

1.Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 15 zile de la comanda.

3.Dacă nu puteți checkout după Scopul de aproape, vă rugăm să Re-comanda și checkout

4.Dacă nu puteți plăti prin aceste operațiuni, vă rugăm să ne contactați sau www.digitalmanohar.ro servicii pentru clienți.

Dacă nu știți cum să facă plata ,vă rugăm să faceți clic aici:

Transport

1.Toate Elementele vor fi livrate în termen de 48 de ore după ce plata a fost confirmată.

2.Vom alege cel mai rapid mod de transport maritim bazate pe diferite țări.

Astfel încât, uneori este posibil să observați că metoda de expediere este diferit de selectat.Dar vă rugăm să nu vă faceți griji,Dacă nu puteți obține elementele de protecție în timp, vă rugăm să ne contactați în primul rând.Vom verifica și de a rezolva pentru tine în curând.Va vom raspunde e-mail în termen de 24 de ore în mod normal.Uneori poate o mica intarziere din cauza week-end sau de vacanță.Dacă nu puteți obține noastre de e-mail după 48 de ore, vă rugăm să verificați cu gunoi caseta de e-mail.

3.Timpul de livrare este dincolo de controlul nostru.Acestea sunt afectate de mulți factori,dar vom încerca noastre cele mai bune să-l rezolve.

Nu vom accepta feedback-ul negativ cauzat de livrare.Rezervoare pentru înțelegere.

Vă rugăm să verificați timpul de livrare și să permită suficient timp pentru livrare.Nici o problemă pentru livrare, vă rugăm să vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide disputa sau lăsați feedback-ul rău.Noi credem că putem lucra împreună pentru a face tranzacția mai bun.Multumesc!!!

Caracteristici 1 Led Dimmer 12V 12 V
Funcția 4 Telecomanda Led
Max. Sarcina De Putere 288W
Funcția 2 Controler pentru benzi cu LED-uri
Garanție 2 Ani
Modul De Conectare anod comun
funcția 5 Lumina Led-Uri Controler
Tip De Element Controler RGB
Tensiune 5V-24V
Pană 2 Led-Uri De Control De La Distanță
Sursa De Alimentare DC
Funcția 1 Dimmer Bluetooth
Numărul De Model controler cu led-uri
Distanța De La Distanță 8-15M
Caracteristici 2 Lumina De Control Variatoare
Numele produsului Lumina Led-Uri Controler
Aplicabile Lumini RGB LED Strip lumina 5050
Pană 3 Control de la distanță a CONDUS Lumina
funcția 3 Led-Uri Controler De Muzică
Caracteristici 5 Variatoare Pentru Lămpi Cu Led-Uri
Putere 5V-60W,12V-144W,24V-288W
Caracteristici 4 Controler Led-Uri De Luminozitate
Material Plastic
Pene 5 benzi cu led-uri controler
Pene 4 Lumini cu LED-uri Variatoare
Caracteristici 3 Dimmer Pentru Led-Uri De Striptease
Pană 1 benzi cu led-uri controler
Controlat Metoda Controler Bluetooth
Caracteristici Controller Led
Certificare ce

Scrie o recenzie

5V-24V Singură Culoare Lumina LED-uri de Muzica Controler Pentru Benzi cu LED-uri de Lumină Variatoare 12V 12 V Luminozitate Bluetooth APP Controler de la Distanță

5V-24V Singură Culoare Lumina LED-uri de Muzica Controler Pentru Benzi cu LED-uri de Lumină Variatoare 12V 12 V Luminozitate Bluetooth APP Controler de la Distanță

Legate de