KZ Impermeabil Aptx Blueooth Modulul 4.2 Wireless Upgrade Module Cablu Detașabil Cablu se Aplică Original Căști ZS10AS10ZSTZS6

Produs nou

55.50lei

-15%

66.07lei

In stoc

999 Produse

Lista de dorinte

Etichete: magazin de căști fără fir, bem bluetooth căști, modulul fm, bluetooth earpiec, c pin kz, kz zs5, fh5 fiio, aptx bluetooth, fiio căști, caz pentru anker soundcore viața p2.

Atenție, vă Rog , acest link doar Modul Bluetooth, fără căști, vă rugăm să văd clar.

KZ Înaltă Performanță Modulul Bluetooth Upgrade Sârmă

CSR8645 Cip

APT-X Lossless Transmissio

4.2+EDR Rata de Creștere

Rezistent la apa IPX5 & Sweatproof

AAC Audio de Codificare

CVC Tehnologie de Reducere a Zgomotului

Confortabilă Și Echilibrată Purta

Joaca 8 Ore Într-Un Rând

Qualcomm CSR8645 Cip Bluetooth,APTX Tehnologia de Brevet

Qualcomm CSR8645 Este Un Puternic Cip Bluetooth, Conexiune Excelentă Stabilitate, Sprijin APTX Lossless Audio Tehnologie de Transmisie,

Suportă AAC-LC Avansat Tehnologia de Codare Audio,Suporta EDR Bluetooth Rata Sporită.

Suport CVC 4 tehnologie de reducere a zgomotului, etc,este reprezentantul de conexiune fără fir Bluetooth tehnologie de pe piata.

Tehnologia APTX desfășoară digital audio algoritm de compresie,prin audio, fără Pierderi de Transmisie,Reproduce grad profesional-pur wireless sunet de calitate.

Profesionale mems microfon,Excelent de Anulare a Zgomotului.

Folosind CVC4.0 Voce Apel Tehnologie De Reducere A Zgomotului, Acesta Oferă Advanced Audio Enhancement Și De Suprimare A Zgomotului Ambiant.

Ei Bine Rezolvate Interferențele De Zgomot În Mediu În Timpul Apelului.

Excelentă Performanța Conexiunii Bluetooth

Folosind Qualcomm CSR8645 cip Bluetooth

Qualcomm CSR8645 este renumit pentru sale excelente de stabilitatea conexiunii, redus de energie tehnologia de conectare și de înaltă calitate audio de transmisie.

Este reprezentantul de conexiune fără fir Bluetooth tehnologie de pe piata, cu 3 secunde de conexiune rapida, excelenta viteza de conectare și semnal mai puternic capacitatea de anti-interferențe.

Bluetooth 4.1+EDR Bluetooth Îmbunătățită Rata

Bluetooth 4.1 cu EDR Bluetooth Îmbunătățită Rata,îmbunătățit în mod Semnificativ rata de transmitere a datelor de tehnologia Bluetooth,

E de 3 ori de câte ori comune Bluetooth,Bluetooth Să transmită mai repede, transmite mai mult în mod constant, eficiență mai mare și consumă mai puțină energie.

Industrial Clasa De Ceramică Antenn

Sensibilitatea Bluetooth de recepție este mai bine

Cu grad industrial antena de ceramică, RF este mult mai stabil,semnal Audio de transmisie de câștig, în Timp ce reducerea antena,

Zgomot redus 1/3, cifra de zgomot de la primirea circuit, cum ar fi de sunet amplificator sau mixer, Bluetooth primi sensibilitate mai bine.

130mAh Capacitatea Bateriei

Rezistenta lung de 8 ore

Built-in 130mAh siguranta baterie cu litiu, aduce peste 8 ore de audiții wireless după putere maximă, 100 de ore de timp de așteptare, rămas bun de la frecvente de încărcare.

Funcția de rezistent la apa IPX5

Rezistent La Apa, Anti-Transpiratie, Experiența Libertatea De Bluetooth.

Alerg, să mă joc, și ciclism, se potriveste urechile tale în fiecare moment, și rezistent la apa, transpiratie-dovada caracteristici vă permit să joace în mod liber și gratuit.

Echilibrat purta Confortabil

Ușor, fără a cădea ureche

Purta lungi nu cad

Sârmă de control și bateria de simetrie design aduce un echilibrat purta experiență.Cea Cu Suport Folosește Un Metal Sârmă Cu Memorie, Care Poate Fi Ajustată În Funcție De Ureche.

Sârmă de control și de utilizare a bateriei design simetric,Păstrând echilibrul delicat al Bluetooth fire în timp ce poartă,de Echilibru repartizare de greutate, luminozitate nu se încadrează la ureche, așa că poartă confort îmbunătățit foarte mult.

Aruncați utilizarea de low-cost din plastic moale ureche cârlig structura,să Adere la costuri ridicate de metal sârmă cu memorie umerase,este ușor pentru utilizator pentru a regla cască porți în funcție de forma urechii si confort.

Imagine Reală:

Rezistent la apa No
Un pin Un Pin costum pentru ZS3 ZS5 ZSA ZS6 Căști
Numărul De Model Modul Bluetooth Plus
Tip Wireless Bluetooth
Lungimea Liniei Otherm
Buton De Control Da
MMCX Pin Costum pentru MMCX Pin
Sprijin APP Da
Conectori NICI unul
Control Al Volumului Da
Sensibilitatea 120±3dBdB
Rezistenta 16ΩΩ
Cu Microfon No
Nume De Brand KZ
Comunicare Wireless+Cablu
B pin B pin costum pentru ZST AS10 BA10 ZS10 ZSR ES3 ES4
Activă A Zgomotului De Fond Da
Stil Cârlig Ureche
Funcția Sport
Vocalism Principiu Alte
C PIN C Pin pentru ZSN
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

KZ Impermeabil Aptx Blueooth Modulul 4.2 Wireless Upgrade Module Cablu Detașabil Cablu se Aplică Original Căști ZS10AS10ZSTZS6

KZ Impermeabil Aptx Blueooth Modulul 4.2 Wireless Upgrade Module Cablu Detașabil Cablu se Aplică Original Căști ZS10AS10ZSTZS6

Legate de