Witblue Noul ecran tactil Digitizer pentru 10.1" Thomson TEO-QD10C tableta Touch Panel de Sticla Înlocuirea Senzorului de transport Gratuit

Produs nou

30.56lei

In stoc

999 Produse

Lista de dorinte

Etichete: clovn femeie, deco bucătărie, gura panda, control de la distanță pentru tv thomson, costume de baie xxxl, a2 taie, albastru fel de mâncare, xn, ecran thomson, tableta thomson.

Pentru a cumpara acest ecran,vă rugăm să deschideți dispozitivul dvs. pentru a verifica model de tabletă și panoul de ecran.

Pentru că există diferite ecran cablu de conectare pentru același model.

Putem garanta o primit va fi compatibil cu dispozitivul dacă ecranul este cu același model de tabletă și ecran de forma ca imaginea noastră/lista.

Toate Ecranele au fost 100% testate înainte de expediere.Atunci când îl primiți, vă rugăm să testați-l înainte de instalare.

Când trimiteți comanda dumneavoastră, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru dumneavoastră preferat de culoare, dacă există opțiune de culoare.

Dacă nu, ne trimite la întâmplare.

Ca fabricarea fost schimbat cablul de cod pentru diferite produc în timp.

Cablul de cod pot fi diferite ca lista/imagine,dar una ai primit va exactă a se potrivi tableta dacă tableta cu codul menționat.dacă nu puteți accepta acest lucru, vă rugăm să nu-l cumpere.

Compatibil Marca Universal
Tip De Produs Tableta Touch Panel
Dimensiunea De Afișare 10.1 Inch
Nume De Brand witblue
Numărul De Model Pentru Thomson TEO QD10C touchscreen
Tip Ecran Ecran Capacitiv

Scrie o recenzie

Witblue Noul ecran tactil Digitizer pentru 10.1

Witblue Noul ecran tactil Digitizer pentru 10.1" Thomson TEO-QD10C tableta Touch Panel de Sticla Înlocuirea Senzorului de transport Gratuit

Legate de