Placa Suport Organizator Vas De Stocare Chiuveta Uscător De Haine Pentru Bucatarie Display Titularul Cabinetului De Uscare Picurator Rack Suport Raft

Produs nou

26.34lei

-29%

37.62lei

In stoc

999 Produse

Lista de dorinte

Etichete: titular cheie de perete, bucătărie, lenjerie de stocare, ascunse chiuveta, wardrob, fel de mâncare uscată rack, aragaz aragaz, oamenii raft de depozitare, instrument de bucatarie, chiuveta bucatarie, etagere de stocare.

Caracteristici:

1. Antena Organizator: Cu acest raft, puteți organiza ustensile de bucătărie, cum ar fi farfurii, oala capace, placi de taiere, etc. Și este economie de spațiu.

2. O gamă largă de Aplicații: Perfect pentru casa, restaurant, RULOTA, rulota la magazin farfurii, farfurii și boluri.Organiza plăci, foi de copt, farfurii, capace, placi de taiere si mai mult.Vertical placa suport este potrivit pentru toate tipurile de stiluri casual, cum ar fi familiile, restaurante, cafenele, etc.

3. Simplu și Practic: Piața de design, simplu, poate fi folosit fără instalare.

4. Solid Material: de înaltă rezistență din oțel carbon, la temperaturi ridicate spray de vopsea nu este ușor să cadă, nu este ușor de rugină.

5. Anti-alunecare și Stabil: Există 4 silicon anti-alunecare tampoane pe partea de jos a fiecărei bare, care pot fi plasate oriunde!În același timp, un non-alunecare de acoperire este, de asemenea, adăugate la mijlocul rack, care face introducerea farfurii, oale și placi de taiere, ușor și stabil.

Caietul de sarcini:

Numele: Placa Fel De Mâncare Organizator Rack

Material: otel carbon (de suprafață de înaltă temperatură spray cu vopsea)

Culoare: negru

Dimensiuni(aproximativ): Mic: 12*15*12cm/4.72*5.91*4.72 în Mare: 18*15*15cm/7.09*5.91*5.91 în

Lista De Ambalare:

1*Placa Fel De Mâncare Organizator Rack

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

6. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Clasificarea Non-pliere Rack
Nr. de Niveluri Single
Numărul De Model Vasul de Stocare uscător de haine pentru Bucatarie
Material Alte
Tip De Instalare Tipul De Podea
Tip Depozitare Suporturi Și Rafturi
Utilizarea Tacamuri
Origine NC(de Origine)
Aplicabile Spațiu BUCĂTĂRIE
Dimensiune M

Scrie o recenzie

Placa Suport Organizator Vas De Stocare Chiuveta Uscător De Haine Pentru Bucatarie Display Titularul Cabinetului De Uscare Picurator Rack Suport Raft

Placa Suport Organizator Vas De Stocare Chiuveta Uscător De Haine Pentru Bucatarie Display Titularul Cabinetului De Uscare Picurator Rack Suport Raft

Legate de