KIWI design Montare pe Perete Suport stativ Numai Pentru 7" Google Cuib Hub Inteligent de Economisire a Spațiului Titularul Accesorii Pentru Google Hub Acasă

Produs nou

82.54lei

-20%

103.19lei

In stoc

999 Produse

Lista de dorinte

Etichete: pentru acasă, medic titular cheie, dispozitiv de management de cab jbl, camera broadlink, oamenii de calculator, difuzor bluetooth, dispozitiv de management de cab titular, ușa tuya inteligent, caz de telefon, aiyima ureche.

ROBUST și SIGUR - Special concepute pentru Google Hub Acasă Cuib Hub (Aparatul nu este inclus), acest suport de perete este fabricat din metal solid și durabil moale de silicon material, în condiții de siguranță deține Google Cuib Hub in loc între timp ajunge cu ușurință la toate butoanele si porturile.

SIMPLU DAR FUNCTIONAL - Ușor pentru a instala, puteți cu ușurință stabil stick de montare pe perete Sau de ancorare pe perete cu șuruburi în timp ce ascunde cablu, eliberează contra spațiu și păstrează Google Cuib Hub de la obtinerea umed și previne pânză acoperite de bază a dispozitivului de la obtinerea murdare.(Șuruburi NU este inclus.)

FLEXIBIL PIVOTANT MINGEA - Pivotant cap de minge asigură 360° gratuit rotații pentru a face montarea să se poată roti în lateral, în sus și în jos pentru unghiul de vizionare dorit.Atunci când îl montați, puteți indica în orice direcție, sau doar îndreptate drept înainte.

PERFECT CABLE MANAGEMENT - Există o bobina pentru excesul de cablu cu un capac de silicon care se pliază în jos peste el.Spune la revedere de la timp urât cablu torsadate în spatele Google Cuib Hub, oferă un aspect mai curat.

Ceea CE VEȚI OBȚINE - 1*Google Cuib Hub Montare pe Perete + 1 Sticker + 1*Ghid de Utilizare Garanție. 18 luni de garanție a produsului și 24x7 ore de servicii pentru clienți prietenos.

Pachet Da
Numai pentru 7" Google Hub Acasă
Tip De Element STAND
Nume De Brand KIWI design
Material Metal
Nu Lucra cu 11" Google Cuib Max
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model G4
Lucra cu Google Cuib Hub

Scrie o recenzie

KIWI design Montare pe Perete Suport stativ Numai Pentru 7

KIWI design Montare pe Perete Suport stativ Numai Pentru 7" Google Cuib Hub Inteligent de Economisire a Spațiului Titularul Accesorii Pentru Google Hub Acasă

Legate de